NBA

Στέφεν Τζάκσον: "Κάπνιζα μαριχουάνα σε όλη την καριέρα μου"!

San Antonio Spurs forward Stephen Jackson attempts a free-throw during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies in Memphis, Tenn., Monday, April 1, 2013. The Grizzlies defeated the Spurs 92-90. (AP Photo/Danny Johnston)
AP Photo/Danny Johnston AP PHOTO/DANNY JOHNSTON

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, Στέφεν Τζάκσον, δήλωσε ότι το ΝΒΑ πρέπει να νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα, τονίζοντας ότι κατά την διάρκεια της καριέρας του κάπνιζε συνέχεια!

Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί οι υποστηρικτές της άποψης ότι το ΝΒΑ πρέπει να νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα για ιατρικους λόγους. Ακόμα και ο πρώην Κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν, έδειξε να συμφωνεί με αυτό . Από αυτό βέβαια μέχρι το να παραδεχθεί ένας πρώην παίκτης πως όσα χρόνια έπαιζε στο ΝΒΑ κάπνιζε συνέχεια μαριχουάνα υπάρχει απόσταση.

Ο Στέφεν Τζάκσον έμελε να είναι αυτός που έριξε την... βόμβα! Μιλώντας στο δίκτυο ΤMZ Sports ο παλαίμαχος φόργουορντ δήλωσε: " Νομίζω ότι πρέπει να αφαιρεθεί η μαριχουάνα από τις απαγορευμένες ουσίες. Εγώ κάπνιζα σε όλη την καριέρα μου και είχα μία χαρά πορεία"! Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τζάκσον διευκρίνησε ότι κάπνιζε μετά τους αγώνες και όχι πριν από αυτούς για να χαλαρώσει.

Για την ιστορία, ο Τζάκσον έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2000 έως το 2014, φορώντας τις φανέλες των Ουόριορς, των Σπερς, των Πέισερς, των Χόρνετς, των Χωκς, των Νετς, των Μπακς και των Κλίπερς, έχοντας μέσους όρους καριέρας 15.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα.

AP Photo/Danny Johnston

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ