NBA

Σκίστηκε η φανέλα του Ennis και αυτός την... πέταξε στους φιλάθλους!

Σκίστηκε η φανέλα του Ennis και αυτός την... πέταξε στους φιλάθλους!

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά την διάρκεια του φιλικού των Lakers με τους Wolves, αφού ο Tyler Ennis είδε την φανέλα του να σκίζεται, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να την πετάξει στους φιλάθλους!

Η preseason ξεκίνησε και επίσημα στο ΝΒΑ με δύο αγώνες. Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, οι Wolves επιβλήθηκαν με 108-99 των Lakers . Αν ωστόσο υπάρχει ένα περιστατικό που ξεχώρισε στο παιχνίδι, αυτό ήταν η... σκισμένη φανέλα του Tyler Ennis των Lakers!

Ήταν το ξεκίνημα της 4ης περιόδου όταν ο Ennis προσπάθησε να βγάλει στον αιφνιδιασμό την ομάδα του, με τον Aaron Brooks των Wolves να προσπαθεί να τον σταματήσει, τραβώντας του την φανέλα, με αποτέλεσμα να την σκίσει!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Ennis - αλλά και οι διαιτητές - δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε στην αρχή, με αποτέλεσμα οι Lakers να πετύχουν το καλάθι στον αιφνιδιασμό (με τον Jordan Clarkson). Λίγες στιγμές αργότερα, ένας διαιτητής υπέδειξε στον Ennis ότι πρέπει να βγει από το παρκέ, αφού είχε σκιστεί το πίσω μέρος της φανέλας του!

Ο νεαρός guard ήταν αρκετά αμήχανος και βάζοντας τα γέλια βγήκε από το γήπεδο, πετώντας την φανέλα του στην εξέδρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επέστρεψε στο παιχνίδι, αφού οι Lakers δεν είχαν στην διάθεσή τους δεύτερη φανέλα με το νούμερό του!

Δείτε το τρομερό στιγμιότυπο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ