Πολύ γέλιο: Curry και Durant έμαθαν μία καινούρια λέξη!

Πολύ γέλιο: Curry και Durant έμαθαν μία καινούρια λέξη!

Ένας δημοσιογράφος έκανε μία ερώτηση στον Kevin Durant χρησιμοποιώντας μία (πολύ) σπάνια λέξη, με τον Curry που καθόταν δίπλα να ξεκαρδίζεται στα γέλια και τους δημοσιογράφους να ακολουθούν!

Οι Warriors νίκησαν τα χαράματα με 102-91 τους Jazz στην Utah, κάνοντας το 3-0 στην σειρά. Ο αγώνας πάντως σημαδεύτηκε από μία ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Kevin Durant και τον Rudy Gobert, που οδήγησε σε αλληλοσπρωξίματα.

Μετά τον αγώνα, λοιπόν, ένας δημοσιογράφος θέλησε να ρωτήσει τον Durant τι ακριβώς συνέβη. Μόνο που ο τρόπος που ρώτησε προκάλεσε την ενστικτώδη αντίδραση του Stephen Curry, ο οποίος δε μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Ο λόγος; Ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε την λέξη "kerfuffle" για να περιγράψει τον τσακωμό του Durant με τον Gobert, μία λέξη που δεν ακούει κάποιος συχνά και σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "φασαρία ή αναταραχή"!

"ΑΥΤΗ είναι λέξη όχι αστεία" είπε ο Curry, με τους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στον χώρο να βάζουν τα γέλια, με τον Durant να τον ρωτάει "τι είπε;" και ο Curry να του απαντάει "φαλάφελ"! Ο Durant γύρισε τότε στον δημοσιογράφο και του είπε "καλή δουλειά φίλε", με τον Curry να κοιτάζει έναν άνθρωπο που βρισκόταν στον χώρο και να λέει "αυτή ήταν μία δυνατή λέξη"!

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24