NBA

Ποιος LeBron James; Περνάει η Rihanna!

Ποιος LeBron James; Περνάει η Rihanna!

Καλός ο LeBron James και ακόμα καλύτερος (στον πρώτο Τελικό τουλάχιστον) ο Kevin Durant. Οι... πραγματικοί σταρ της βραδιάς, πάντως, ήταν ο Jeff Van Gundy και η Rihanna (VIDEO)!

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν από τον πρώτο Τελικό του ΝΒΑ . Μόνο που δεν συνέβησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρωταγωνιστές δεν ήταν κάποιοι εκ των παικτών, αλλά μία σταρ της μουσικής σκηνής και ο Jeff Van Gundy! Το εν λόγω ευτράπελο συνέβη στα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου, όταν η Rihanna έτυχε να περνάει μπροστά από το σημείο όπου καθόταν ο τηλεσχολιαστής του ESPN, αποσπώντας του την προσοχή.

(Την ίδια στιγμή ο LeBron James κάρφωνε μπροστά στον JaVale McGee, στη φάση που βρέθηκε και στην κορυφή του σημερινού Top 5 )

Ο Tristan Thompson βρίσκει τον James. Τι βροντερά καρφώματα στην εναρκτήρια περίοδο...” λέει ο Mike Breen περιγράφοντας τη φάση.

Δεν ξέρω γι αυτό, αλλά η Rihanna μόλις πέρασε μπροστά μου. Μου κάνετε πλάκα;” σχολιάζει από τη μεριά του ο Van Gundy, προκαλώντας τα γέλια τόσο του Breen, όσο και του Mark Jackson!

Μείνε στο παιχνίδι” του λέει ο Breen.

O LeBron κάνει μία τέτοια καταπληκτική φάση και κάνεις αυτό;” ρωτάει ο Mark Jackson.

Ναιιι... Τι φάση!!” απαντάει ο Van Gundy!

Για όσους απορούν, ιδού τι απέσπασε την προσοχή του Van Gundy:

Ποιος LeBron James; Περνάει η Rihanna!

Ακούστε την απολαυστική στιχομυθία μεταξύ των Van Gundy, Breen και Jackson:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ