NBA

"Πλακώθηκε" σε αγώνα του γιου του ο Robert Horry

San Antonio Spurs forward Robert Horry (25) points at referee Mike Callahan during the first half of Game 3 of the NBA Western Conference basketball finals, Sunday, May 25, 2008 in San Antonio. (AP Photo/Matt Slocum)
(AP Photo/Matt Slocum) ASSOCIATED PRESS

Ο παλαίμαχος παίκτης - και 7 φορές πρωταθλητής - του ΝΒΑ, Robert Horry, δεν άντεξε άλλο τις προκλήσεις ενός άνδρα σε τουρνουά 3 on 3 όπου βρέθηκε για να δει αγώνα του γιου του και τον γρονθοκόπησε.

Ο Robert Horry υπήρξε ένας από τους πιο clutch παίκτες στο ΝΒΑ, κατακτώντας κατά την διάρκεια της καριέρας του 7 πρωταθλήματα (2 με τους Rockets, 3 με τους Lakers και 2 με τους Spur). Το να είναι κάποιος όμως δημόσιο πρόσωπο έχει και το τίμημά του, το οποίο είναι η... βλακεία των γύρω του.

Ο Horry λοιπόν βρέθηκε τις προάλλες ως θεατής σε ένα τουρνουά 3 on 3 για να παρακολουθήσει τον γιο του. Ένας γονιός ενός παιδιού της άλλης ομάδας αποφάσισε αντί να ασχοληθεί με το παιχνίδι να βρίζει τον παλαίμαχο φόργουορντ και τον γιο του. Κι αν ο Horry αρχικά δεν αντέδρασε, όταν αυτός ο άνθρωπος έγινε ακόμα πιο προκλητικός και τον έσπρωξε δεν άντεξε άλλο και τον γρονθοκόπησε.

" Ο τύπος με έβριζε σε όλο το παιχνίδι και μετά με έσπρωξε. Στα μέρη μου προστατεύεις τον εαυτό σου" υποστήριξε ο Horry όταν ρωτήθηκε από το δίκτυο TMZ Sports για το θέμα, το οποίο και κατέγραψε και το γεγονός, πριν προσθέσει ότι δεν έδωσε συνέχεια στο γεγονός επειδή κατάλαβε ότι μόνο χαμένος θα έβγαινε από την υπόθεση.

Δείτε το σχετικό VIDEO και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:



(AP Photo/Matt Slocum)
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ