NBA

Πήγαν να έρθουν στα χέρια Wade και Anderson

Πήγαν να έρθουν στα χέρια Wade και Anderson

Ο Dwyane Wade πέταξε στο παρκέ τον Justin Anderson στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ στον αγώνα των Heat με τους 76ers, με αποτέλεσμα οι δυο τους να κοντέψουν να έρθουν στα χέρια.

Στα playoffs του ΝΒΑ η ένταση και οι σφυγμοί ανεβαίνουν. Τα νεύρα είναι τεντωμένα και όλοι είναι έτοιμοι για... καυγά ανά πάσα στιγμή. Ο Dwyane Wade και ο Justin Anderson δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα, φτάνοντας πολύ κοντά στο να έρθουν στα χέρια στο Game 3 της σειράς των Heat με τους 76ers ( νίκη των δεύτερων με 128-108 ).

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, οι δυο τους προσπάθησαν να διεκδικήσουν ένα ριμπάουντ. Κάπου ανάμεσα στα σπρωξίματα όμως ο Wade εκνευρίστηκε και τράβηξε από το χέρι πετώντας στο παρκέ τον Anderson, με τον γκαρντ των Sixers να απαντάει χτυπώντας με τον πήχη του στο πρόσωπο τον αντίπαλό του ενώ έπεφτε στο παρκέ!

Αποτέλεσμα ήταν αμφότεροι να δείξουν ότι είναι έτοιμοι για όλα, κολλώντας ο ένας το στήθος του στο στήθος του άλλου, με τους διαιτητές να μπαίνουν στη μέση και να τους χωρίζουν και ακολούθως να χρεώνουν αμφότερους από μία τεχνική ποινή.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ