NBA

Πέθανε ο πατέρας των Αντετοκούνμπο

Πέθανε ο πατέρας των Αντετοκούνμπο

Σοκ για την οικογένεια Αντετοκούνμπο, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας των Γιάννη και Θανάση, Τσαρλς. Αναχωρεί για το Μιλγουόκι ο Θανάσης.

Το απόλυτο σοκ. Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, έφυγε από την ζωή στο σπίτι του στις ΗΠΑ. Ήταν μόλις 54 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπέστη ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι τις Παρασκευής (29/9) ώρα Αμερικής. Η θλίψη είναι τεράστια για την οικογένεια, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο αφήνει πίσω του την σύζυγό του Βερόνικα, καθώς και τα παιδιά του, Θανάση, Γιάννη, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο είχε παρουσιάσει στο παρελθόν πρόβλημα υγείας σχετιζόμενο με την καρδιά του. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", παραπονούμενος τότε για έντονους πόνους στο στήθος . Δεν είναι δυνατόν βέβαια να γνωρίζει κάποιος αυτή τη στιγμή αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με τον θάνατό του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ