NBA

Παράτησε τον αγώνα για να χαιρετήσει τον Terry o J.R Smith!

Παράτησε τον αγώνα για να χαιρετήσει τον Terry o J.R Smith!

Στον αγώνα των Bucks με τους Cavaliers o J.R Smith θεώρησε λογικό να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη που μάρκαρε κάτω από το καλάθι για να πάρει να αγκαλιάσει και να χαιρετήσει τον Jason Terry που βρισκόταν στον πάγκο του Milwaukee. Αποτέλεσμα; Δύο εύκολοι πόντοι!

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται o J.R Smith και σου δείχνει ότι πάντα υπάρχει κάτι καινούριο σε αυτή τη ζωή. Όπως το να παρατήσει τον παίκτη που μαρκάρει για να χαιρετήσει έναν αντίπαλο!

Οι Cavaliers αγωνιζόντουσαν σήμερα τα χαράματα (30/11) στο Milwaukee, χάνοντας με 118-101, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα... έκανε όλα . Κατά την διάρκεια του αγώνα ωστόσο είδαμε μία από τις πιο περίεργες φάσεις στην ιστορία του ΝΒΑ. Με το παιχνίδι να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο J.R Smith των Cavs έφυγε από το παρκέ, αφήνοντας ελεύθερο τον παίκτη που μάρκαρε (Tony Snell), για να πάει στον πάγκο των Bucks και να αγκαλιάσει τον Jason Terry! Το αποτέλεσμα μάλλον το φαντάζεται ο κόσμος: Δύο εύκολοι πόντοι για τους Bucks! Όσο για το τι υποστήριξε o Smith; " Ξέχασα ότι βρισκόμουν στο παρκέ και παιζόταν το παιχνίδι". Δείτε το πραγματικά απίστευτο βίντεο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ