NBA

Παραλίγο τσαμπουκάς ανάμεσα σε LeBron και VanVleet!

Παραλίγο τσαμπουκάς ανάμεσα σε LeBron και VanVleet!

Ένα σπρώξιμο του LeBron James στον Fred VanVleet εκνεύρισε τον δεύτερο που θέλησε να κάνει τσαμπουκά, με τον σταρ των Cavs όμως να... αδιαφορεί.

Τα νεύρα ήταν τεντωμένα στο Game 1 της σειράς των Raptors με τους Cavs ( νίκη των δεύτερων με 113-112 στην παράταση ), οπότε λογικό ήταν να υπάρχουν εντάσεις. Ειδικά όταν υπάρχουν και κάποια σπρωξίματα σε μία φάση, όπως αυτό ανάμεσα στον LeBron James και τον Fred VanVleet προς το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Με τους Cavs να φεύγουν στον αιφνιδιασμό, ο VanVleet και ο LeBron βρέθηκαν να διεκδικούν ένα ριμπάουντ, με τον πρώτο να τραβάει τόσο έντονα τον δεύτερο που οι διαιτητές τον χρέωσαν με φάουλ. Όλο αυτό που προηγήθηκε όμως εκνεύρισε τον LeBron, ο οποίος έσπρωξε τον αντίπαλό του, με τους διαιτητές για κάποιο λόγο να μην τον χρεώνουν με τεχνική ποινή.

Η φάση όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού ο VanVleet θέλησε να ζητήσει τον λόγο από τον "Βασιλιά" και άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του, με τρεις συμπαίκτες του (DeRozan, Lowry, Anynoby) να τον συγκρατούν! Βλέποντας πάντως ο James τον αντίπαλό του να πλησιάζει δεν έδειξε να... αγχώνεται. Αρκέστηκε έτσι απλώς στο να του πει κάτι και αποχώρησε ήρεμος, σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Για την ιστορία, ο VanVleet δεν χρεώθηκε με τεχνική ποινή για το ξέσπασμά του.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ