NBA

Παραλίγο... σύρραξη στο Nuggets-Lakers για τα μάτια του Lonzo Ball

Los Angeles Lakers guard Lonzo Ball reacts near the end of the team's NBA basketball game against the Denver Nuggets late Saturday, Dec. 2, 2017, in Denver. The Nuggets won 115-100. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

O Jamal Murray θεώρησε πρέπον να ντριμπλάρει γύρω από τον Lonzo Ball με τον αγώνα να έχει κριθεί και αυτό έφερε την αντίδραση των παικτών των Lakers, με τους ψυχραιμότερους να σώζουν την κατάσταση.

Δεν πρέπει να ξέρεις μόνο να κερδίζεις αλλά και να χάνεις. Ο Jamal Murray των Nuggets έδειξε ότι δεν ξέρει να πανηγυρίσει μία νίκη. Κατάφερε λοιπόν σε μία βραδιά που είχε 28 πόντους και οδήγησε τους Nuggets στη νίκη με 115-100 επί των Lakers να μιλάνε όλοι για μία "εξυπνάδα" του στο τέλος του αγώνα.

Με το σκορ να είναι 113-100 και το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο δευτεροετής γκαρντ των Nuggets θεώρησε ότι ήταν καλή ώρα να τρολάρει τον Lonzo Ball, ντριμπλάροντας γύρω του. Όπως είναι λογικό αυτό δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες των Lakers, που θεώρησαν ότι με αυτή την κίνηση ο Murray δεν τους σεβάστηκε, με τους Julius Randle και Brandon Ingram να πηγαίνουν κατά πάνω του και να του κάνουν φάουλ, λέγοντάς του και μερικά "γαλλικά". Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ωστόσο βοήθησε ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην έχουμε γενικευμένη σύρραξη χωρίς λόγο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά τον αγώνα αρκετός κόσμος "επιτέθηκε" στον Murray μέσω twitter, με τον ίδιο να απαντάει ότι απλώς έκανε πλάκα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από τον αγώνα:


AP Photo/David Zalubowski
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ