NBA

Otto Porter Jr., ο "γκαντέμης" της ημέρας

Washington Wizards' Otto Porter Jr. (22) drives past Boston Celtics' Jae Crowder (99) during the third quarter of a second-round NBA playoff series basketball game, Sunday, April, 30, 2017, in Boston. The Celtics won 123-111. (AP Photo/Michael Dwyer)
AP Photo/Michael Dwyer AP

O Otto Porter Jr. των Wizards στάθηκε διπλά άτυχος κόντρα στους Celtics, αφού τραυματίστηκε δύο φορές κατά την διάρκεια του αγώνα. Συνέχισε να αγωνίζεται πάντως μέχρι το τέλος.

Η σειρά των Celtics με τους Wizards είναι μία σειρά με πολύ ξύλο και "ξύλο". Οι εντάσεις δεν λείπουν, όπως και οι διάφοροι τραυματισμοί.

Στο Game 1 της σειράς είδαμε τον Isaiah Thomas να χάνει ένα δόντι και τον Markieff Morris να αποχωρεί με διάστρεμμα . Ε, στο Game 2 της σειράς που έγινε τα χαράματα ( νίκη των Celtics με 129-119 ) ο... κλήρος έπεσε στον Otto Porter Jr. και μάλιστα δύο φορές!

Ο forward των Wizards χρειάστηκε δύο φορές ιατρική βοήθεια, αφού στάθηκε διπλά άτυχος. Αρχικά, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκε ένα σκληρό φάουλ από τον Jae Crowder, πέφτοντας πάνω στον αγκώνα του, με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετή ώρα στο παρκέ πριν συνεχίσει να αγωνίζεται.

Λίγο αργότερα πάντως ήταν ακόμα πιο άτυχος. Κι αυτό γιατί στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου δέχθηκε "κουτουλιά" από τον Isaiah Thomas, με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του και να χρειαστεί να πάει στα αποδυτήρια πριν επιστρέψει αργότερα στο παιχνίδι!

Ήταν ένα παιχνίδι που μάλλον θα θελήσει να ξεχάσει άμεσα ο Porter, τόσο λόγω των τραυματισμών του, όσο και λόγω της ήττας της ομάδας του. Μένει τώρα να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος "άτυχος" αυτής της σειράς.

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ