NBA

Όταν ο Αντετοκούνμπο γίνεται τραγούδι

Όταν ο Αντετοκούνμπο γίνεται τραγούδι

Από τον DMT και τον Mr. Sawed-Off, μέχρι τον Athenian και (εσχάτως) τον Toockhan... Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έφτιαξε το πρώτο... album του "Greek Freak" (VIDEOS)!

Το... single το έχει ήδη. Σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να έχει και κανονικό album ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τόσα τραγούδια που έχουν γραφτεί για τη χάρη του! Ο Toockhan προστέθηκε στη λίστα με τους καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από τον "Greek Freak", αρκετά ώστε να τον κάνουν και τραγούδι.

Ο Toockhan ονόμασε το κομμάτι του "Fresh Breath" και μπορείτε να το ακούσετε ευθύς αμέσως, κάνοντας παράλληλα και τη σύγκριση με τα προηγούμενα μουσικά κομμάτια που γράφτηκαν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Toockhan - Fresh Breath

Ημερομηνία ανάρτησης: 23 Μαρτίου 2017

Διάρκεια: 3'12''

Views στο YouTube: 1.276

Ο στίχος που σου "μένει": " Born as a winner, when you see the man step in arena, can never relax, from Sepolia Athina".

DMT - "Greek Freak"

" Παρακαλώ τηλεφωνήστε στην αστυνομία, έρχεται ο Greek Freak" τραγουδούσε το 2015 ο DMT, στο πρώτο μουσικό κομμάτι που γράφτηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο τίτλος του; Απλός και κατανοητός: "Greek Freak".

Ημερομηνία ανάρτησης: 22 Νοεμβρίου 2015

Διάρκεια: 2'44''

Views στο YouTube: 2.551

Ο στίχος που σου "μένει": "Who let the Greek Freak out? Please call the police, here comes the Greek Freak".

Mr. Sawed-Off - "Greek Freak"

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το Νοέμβριο του 2016, ακολούθησε καινούργιο κομμάτι για τον φόργουορντ των Μπακς. Το έγραψε ο Mr. Sawed-Off και το ονόμασε (και αυτός) "Greek Freak".

Ημερομηνία ανάρτησης: 23 Νοεμβρίου 2016

Διάρκεια: 3'42''

Views στο YouTube: 3.727

Ο στίχος που σου "μένει": " Greek Freak, get them, dunk on him, dunk on him".

Toquel - "Antetokounmpo"

Η ελληνική μουσική σκηνή δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη βλέποντας το φαινόμενο Αντετοκούνμπο να κατακτά τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ. Τον Απρίλιο του 2016 ο Toquel έγραψε το "Αντετοκούνμπο". Οι... κριτικές, πάντως, δεν ήταν και οι καλύτερες.

Ημερομηνία ανάρτησης: 6 Απριλίου 2016

Διάρκεια: 3'17''

Views στο YouTube: 11.609

Ο στίχος που σου "μένει": " Αντετοκούνμπο, λέγε με Αντετοκούνμπο, 6/12 με αποκαλούν, μετράω τα λεπτά σαν τον Hugo".

The Athenian - "Antetokounmpo"

Το δεύτερο ελληνικό κομμάτι για τον Αντετοκούνμπο το έγραψε τον περασμένο Ιανουάριο ο Athenian και έκανε πάταγο στο YouTube, αφού έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 44 χιλιάδες views. Είναι μακράν του δεύτερου το πιο δημοφιλές τραγούδι που έχει γραφτεί για τον Ελληνα φόργουορντ.

Ημερομηνία ανάρτησης: 15 Ιανουαρίου 2017

Διάρκεια: 2'25''

Views στο YouTube: 44.223

Ο στίχος που σου "μένει": " Τι καιρό να κάνει εκεί πάνω; Κορυφή έχει πιάσει και δε φτάνω".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ