Οργανώνουν παρέλαση οι φίλοι των Cavs για τη μπουνιά του Thompson στον Green!

AP Photo/Marcio Jose Sanchez, Pool

Απίστευτο και όμως... αμερικάνικο. Κάποιοι φίλοι των Cavs αποφάσισαν να οργανώσουν παρέλαση για να γιορτάσουν τη μπουνιά που έριξε ο Tristan Thompson στον Draymond Green!

Η είδηση ότι ο Tristan Thompson έριξε μπουνιά στον Draymond Green σε κλαμπ του Los Angeles με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να καυγαδίσουν έκανε τον γύρο του κόσμου. Κι αν η βία προφανώς δεν πρέπει ποτέ να είναι η λύση στα προβλήματά σου, κάποιοι φίλοι των Cavs φαίνεται ότι χάρηκαν για αυτό που έγινε, σε βαθμό που οργάνωσαν παρέλαση για να γιορτάσουν το γεγονός στις 13 Οκτωβρίου!

Το πού ξεκινάει η πλάκα και πού η σοβαρότητα είναι μάλλον σχετικό, όπως και το αν θα γίνει πράγματι παρέλαση. Όπως και να έχει, αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη 4.700 άτομα έχουν πει ότι θα πάνε και άλλα 16 χιλιάδες άτομα ότι ενδιαφέρονται!

AP Photo/Marcio Jose Sanchez, Pool

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΕΝΤΕΡ ΤΩΝ CAVS ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

"Έπαιξαν μπουνιές" σε κλαμπ οι Tristan Thompson και Draymond Green!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24