NBA

Οργανώνουν παρέλαση οι φίλοι των Cavs για τη μπουνιά του Thompson στον Green!

Golden State Warriors' Draymond Green, bottom, right, works for a rebound against Cleveland Cavaliers' Tristan Thompson, second from right, during the second half of Game 2 of basketball's NBA Finals Sunday, June 3, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, Pool)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez, Pool AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ, POOL

Απίστευτο και όμως... αμερικάνικο. Κάποιοι φίλοι των Cavs αποφάσισαν να οργανώσουν παρέλαση για να γιορτάσουν τη μπουνιά που έριξε ο Tristan Thompson στον Draymond Green!

Η είδηση ότι ο Tristan Thompson έριξε μπουνιά στον Draymond Green σε κλαμπ του Los Angeles με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να καυγαδίσουν έκανε τον γύρο του κόσμου. Κι αν η βία προφανώς δεν πρέπει ποτέ να είναι η λύση στα προβλήματά σου, κάποιοι φίλοι των Cavs φαίνεται ότι χάρηκαν για αυτό που έγινε, σε βαθμό που οργάνωσαν παρέλαση για να γιορτάσουν το γεγονός στις 13 Οκτωβρίου!

Το πού ξεκινάει η πλάκα και πού η σοβαρότητα είναι μάλλον σχετικό, όπως και το αν θα γίνει πράγματι παρέλαση. Όπως και να έχει, αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη 4.700 άτομα έχουν πει ότι θα πάνε και άλλα 16 χιλιάδες άτομα ότι ενδιαφέρονται!

AP Photo/Marcio Jose Sanchez, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ