ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ουόριορς παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους

Golden State Warriors' Stephen Curry, left, speaks to fans during an awards ceremony to recognize the team's NBA championship prior to a basketball game against the Oklahoma City Thunder, Tuesday, Oct. 16, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Οι παίκτες των Ουόριορς πριν την έναρξη του αγώνα με τους Θάντερ τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μία τελετή που τίμησαν παρελθόν και παρόν!

Το ΝΒΑ ξεκίνησε! Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό σαφές δεν ήταν άλλος από το να παραλάβουν οι πρωταθλητές Ουόριορς τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που κατέκτησαν πριν από μερικούς μήνες.

Πριν από την έναρξη του αγώνα της πρεμιέρας με τους Θάντερ, λοιπόν, οι παίκτες του Γκόλντεν Στέιτ παρέλαβαν τα πολυπόθητα δακτυλίδια, σε μία τελετή που τίμησαν το παρελθόν και το παρόν τους. Πώς το κατάφεραν αυτό; Με το να παρατάξουν τα 5 προηγούμενα πρωταθλήματα που κατέκτησαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού τοποθέτησαν στο παρκέ τα 5 προηγούμενα τρόπαιά τους, μαζί με έναν παίκτη από κάθε ομάδα του παρελθόντος που κατέκτησε τον τίτλο!

Ήταν μία υπέροχη τελετή για το Γκόλντεν Στέιτ, το οποίο ξεκινάει και την φετινή σεζόν με την "ταμπέλα" του φαβορί να το ακολουθεί.

Δείτε το VIDEO με την τελετή:

AP Photo/Ben Margot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ