NBA

Ο τραυματισμός του Μπίσλι που τρόμαξε τους Μπακς

Ο τραυματισμός του Μπίσλι που τρόμαξε τους Μπακς

Ο Μάικλ Μπίσλι προστέθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει φέτος το Μιλγουόκι. Το VIDEO με τη φάση στην οποία χτύπησε ο φόργουορντ των Μπακς.

Η σεζόν άρχισε άσχημα, με το νέο ότι ο Κρις Μίντλετον, ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, θα έχανε το μεγαλύτερο μέρος της κανονικής περιόδου. Τα άσχημα νέα συνεχίστηκαν τον προηγούμενο μήνα με τον επίσης σοβαρό τραυματισμό του Τζαμπάρι Πάρκερ. Σήμερα ακολούθησε και το τρίτο "χτύπημα", με θύμα αυτή τη φορά τον Μάικλ Μπίσλι. Αυτή σίγουρα δεν είναι σίγουρα η χρονιά των Μπακς.

Ο 28χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης των Μπακς στο Κλίβελαντ , όταν το γόνατο του "τραντάχτηκε" πάνω στην προσπάθεια του να μαρκάρει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Εν συνεχεία αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και δεν επέστρεψε, αν και τα πρώτα νέα κάνουν λόγο για αποφυγή σοβαρής ζημιάς στο γόνατό του.

Ολοένα και καλύτερος στα τελευταία τέσσερα ματς

Ο Μπίσλι υπέγραψε φέτος συμβόλαιο στους Μπακς, με τους οποίους έχει 9,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 17,1 λεπτά κατά μέσο όρο. Από τότε που ο ρόλος του μεγάλωσε, πάντως, λόγω του τραυματισμού του Parker, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα του. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια είχε 17,1 πόντους και 3,4 ριμπάουντ 23,5 λεπτά μ.ό., σουτάροντας μάλιστα με ποσοστό 69,6%!

Αυτή είναι η φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Μάικλ Μπίσλι:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ