NBA

Ο... τενίστας Νοβίτσκι επί το έργον

Ο... τενίστας Νοβίτσκι επί το έργον

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έπαιξε τένις στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργανώνει στο Ντάλας, όπου έβγαλε και μία είδηση αναφορικά με το δικό του μέλλον στο μπάσκετ (VIDEO).

Η 20ή σεζόν του Ντιρκ Νοβίτσκι στο ΝΒΑ πλησιάζει. Μέχρι τότε μπορεί να απολαύσει ελεύθερα την offseason και το... τένις. Ο Γερμανός σούπερ σταρ φιλοξένησε το Σάββατο το δεύτερο τουρνουά τένις στο Ντάλας, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στους πληγέντες του τυφώνα Χάρβι.

Παρόντες στο τουρνουά ήταν αρκετοί "διάσημοι" της showbiz και του αθλητισμού, όπως ο Όουεν Γουίλσον, ο Τόμι Χας, ο Αντι Ρόντικ και ο συμπαίκτης του Νοβίτσκι στους Μάβερικς, Τζέι Τζέι Μπαρέα. Ο 39χρονος άσος δεν ήταν βέβαια απλά παρών, καθώς έπαιξε για λίγο και τένις, όχι όμως και με τα καλύτερα αποτελέσματα...

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Νοβίτσκι μίλησε και για το μέλλον του στο ΝΒΑ, τονίζοντας μάλιστα ότι η επερχόμενη σεζόν ίσως να μην είναι η τελευταία του... " Εάν χάσω 30-40 παιχνίδια στη σειρά, τότε προφανώς δεν θα είναι γραφτό να συνεχίσω. Όσο όμως παραμένω υγιής, όπως συνέβη στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, τότε ίσως συνεχίσω για άλλες δύο σεζόν. Θα δούμε πως θα πάει" είπε ο Γερμανός άσος.

Ο... τενίστας Νοβίτσκι επί το έργον

" Ήταν μακρύ καλοκαίρι. Προσπάθησα πολύ για να προετοιμαστώ, να παραμείνω σε καλή φόρμα. Έκανα καλή δουλειά και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να παίξουμε με τα καινούργια παιδιά. Δεν περιμένω να έχω προβλήματα, αλλά όταν είσαι 39, υποθέτω ότι τα πάντα είναι πιθανά" τόνισε ο Νοβίτσκι, που πρόσθεσε αναφορικά με το νέο ρόλο του στο Ντάλας:

" Δεν έχω ιδέα, πραγματικά, ποιος θα είναι. Προφανώς είναι καλό που θα έχουμε πάλι στο «5» τον Νέρλενς (Νοέλ) λόγω της αθλητικότητάς του. Εχουμε πολλούς ψηλούς πλέον, με τον Τζος (ΜακΡόμπερτς) και τον Τζεφ (Γουίθι). Επίσης, ο Σαλάχ (Μέτζρι) θα θέλει χρόνο και το παιχνίδι γίνεται «χαμηλότερο», οπότε ο Χάρισον (Μπαρνς) θα δει πολλά λεπτά συμμετοχής στο «4»".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ