NBA

Ο Stevens έπαθε... Popovich!

Boston Celtics coach Brad Stevens gestures during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Tuesday, April 10, 2018, in Washington. The Wizards won 113-101. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο τεχνικός των Celtics, Brad Stevens, έδωσε μία τρομερή απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά τον αγώνα με τους Bucks, θυμίζοντας λίγο τον Gregg Popovich!

O Gregg Popovich είναι γνωστός για τις ειρωνικές του απαντήσεις, αφού στο Ιντερνετ κυκλοφορούν δεκάδες VIDEOS που τον δείχνουν να κάνει πλάκα σε δημοσιογράφους που του κάνουν ερωτήσεις που δεν του αρέσουν. Ο Brad Stevens των Celtics λοιπόν φαίνεται ότι ζήλεψε, δίνοντας με την σειρά του μία απάντηση που προκάλεσε πολύ γέλιο μετά τη νίκη της ομάδας του με 113-107 επί των Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο .

Με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν έδωσε οδηγία στους παίκτες του πριν βγουν στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο να μην κάνουν τόσα πολλά λάθη όσο στο πρώτο ημίχρονο, ο τεχνικός των Celtics δήλωσε: " Όλα αυτά ήταν μέρος του σχεδίου μας για να αφήσουμε τους Bucks να νομίζουν ότι είναι ασφαλείς. Είπαμε να μην επιτεθούμε προς το καλάθι, να δίνουμε την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα και να την αφήσουμε να σκοράρει όποτε θέλει. Νομίζαμε ότι αν το κάναμε αυτό θα κουραζόντουσαν!

Αποδείχθηκε ότι δεν δούλεψε αυτό το πλάνο, οπότε αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και να πασάρουμε στους δικούς μας παίκτες, κάνοντας ό,τι κάναμε στο πρώτο δωδεκάλεπτο".

Δείτε την απάντηση-έπος του τεχνικού των Celtics και ακούστε το γέλιο των δημοσιογράφων από το βάθος:


AP Photo/Nick Wass
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ