NBA

Ο Spike Lee στήριξε τον Oakley φορώντας την φανέλα του! Περίπου...

Ο Spike Lee στήριξε τον Oakley φορώντας την φανέλα του! Περίπου...

Θέλοντας να δείξει την στήριξή του στον Charles Oakley για την αντιμετώπιση που είχε από τους Knicks, ο φίλαθλος των Νεοϋορκέζων, Spike Lee, φόρεσε την φανέλα του παλαίμαχου φόργουορντ στον αγώνα με τους Spurs. Αν και βασικά, φόρεσε την φανέλα του... Landry Fields

Στη Νέα Υόρκη ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν αυτό που συνέβη με τον Charles Oakley, ο οποίος συνελήφθη κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Clippers πριν μερικές ημέρες επειδή φερόταν να καταφέρεται εναντίον του Ιδιοκτήτη της ομάδας, James Dolan . Μία κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά από όλο τον κόσμο, με πρώτο τον σκηνοθέτη - και πιο δημοφιλή φίλαθλό τους - Spike Lee, ο οποίος με δηλώσεις του καταδίκασε το περιστατικό. Δεν έμεινε όμως εκεί.

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των Knicks, με αντιπάλους τους Spurs ( νίκη με 94-90 για τους Knicks ), ο Lee εμφανίστηκε στην θέση του δίπλα στο παρκέ φορώντας την φανέλα του Charles Oakley ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ή μάλλον αυτή ήταν... περίπου η εμφάνιση του Oakley, αφού όπως παραδέχθηκε ο Lee δεν μπορούσε να βρει την εμφάνιση του άλλοτε δυναμικού πάουερ φόργουορντ όταν επέστρεψε σπίτι του μετά τον αγώνα με τους Clippers. Τι έκανε; Ιδού:

" Επέστρεψα σπίτι και ενώ έχω κάθε εμφάνιση παίκτη δε μπορούσα να βρω αυτή του Oakley. Έχω όμως τρεις εμφανίσεις του Landry Fields, οπότε πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου, ο οποίος και την... έφτιαξε. Οπότε, επίσημα, αυτή είναι μία εμφάνιση του Landry Fields"!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα σχετικό στιγμιότυπο με τον Lee να φοράει την φανέλα του Oakley και να λέει κάτι μπροστά στην κάμερα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ