NBA

Ο Σκαλαμπρίνι έκανε χριστουγεννιάτικο τραγούδι τον Αντετοκούνμπο!

Ο Σκαλαμπρίνι έκανε χριστουγεννιάτικο τραγούδι τον Αντετοκούνμπο!

Ο παλαίμαχος παίκτης - και νυν σχολιαστής - Μπράιαν Σκαλαμπρίνι, δημοσίευσε ένα ξεκαρδίστικο VIDEO όπου έχει αλλάξει τους στίχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών με ονόματα παικτών του ΝΒΑ, φτιάχνοντας μάλιστα τραγούδι και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Μπράιαν Σκαλαμπρίνι πήγε την πλάκα σε άλλο επίπεδο: Στο κλίμα των ημερών, άλλαξε τους στίχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και τους αντικατέστησε με ονόματα σταρ του ΝΒΑ και πράγματα που τους χαρακτηρίζουν, με έναν από αυτούς να είναι ο Γιάννης!. Όσο για το αποτέλεσμα; Ξεκαρδιστικό!

Όλα αυτά τα έκανε στο πλαίσιο μίας χιουμοριστικής διαφήμισης, όπου παρουσιάζεται ως τραγουδιστής που έβγαλε την καινούρια του συλλογή με 250 τραγούδια με το όνομα "White Mamba Christmas Classics Collection"! Και αφού ξεκινάει με τον Λόνζο Μπολ και το "Let it snow", στην συνέχεια κάνει πλάκα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βάζοντας το όνομά του στο τραγούδι "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas"!

Συγκεκριμένα για τον Γιάννη λέε ο Σκαλαμπρίνι:

" Αρχίζει και μοιάζει πολύ με Γιάννη!

Θα τρομοκρατήσει τα όνειρά σου

Όταν φεύγει στον αιφνιδιασμό έχει τρελό άνοιγμα χεριών

και μπορεί να καρφώσει κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα"!

Δε μένει μάλιστα στον Γιάννη, παρά στην συνέχεια έχει ακόμα ετοιμάσει μεταξύ άλλων τραγούδια για τον Τζέιμς Χάρντεν, τον Καϊρι Ίρβινγκ και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, ωστόσο το καλύτερο το άφησε για το τέλος, αφού έβαλε τον Κόμπι Μπράιαντ - τον οποίο συνόδεψε με την ταμπέλα "όχι πληρωμένος ηθοποιός"! - να υποστηρίξει πως του αρέσει η συλλογή του!

Δεν χρειάζονται όμως περισσότερα λόγια. Απλώς δείτε το ξεκαρδιστικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ