NBA

Ο Pierce απάντησε στο trash talk με... troll

Ο Pierce απάντησε στο trash talk με... troll

Ο Draymond Green καλωσόρισε τον Paul Pierce στο Oakland με trash talk, για να πάρει "πληρωμένη" απάντηση στο Twitter, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Warriors και Clippers.

Η επίσκεψη των Los Angeles Clippers στο Oakland για το παιχνίδι με τους Golden State Warriors αποτέλεσε μια ακόμη (καλή) αφορμή για να καταλάβουμε ότι ο Draymond Green δεν έχει τρόπους. Ούτε ένα λεπτό δεν είχε περάσει από το τζάμπολ της αναμέτρησης, όταν ο φόργουορντ των "Πολεμιστών" ξεκίνησε το trash talk με αποδέκτη τον Paul Pierce.

Τι κι αν ο "Truth" ήταν στον πάγκο εκείνη τη στιγμή, ο Draymond Green τού μίλησε με αφορμή δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν, σχετικά με την αποχώρησή του από τη δράση. Τι είχε πει; Ότι το να πει "αντίο" στο Boston Garden με τον δικό του τρόπο ήταν αυτό που τον ενδιέφερε. " Κυνηγάς αυτό το αποχαιρετιστήριο ταξίδι, δεν σε αγαπούν τόσο πολύ. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο. Νόμιζες ότι είσαι ο Kobe", φώναξε ο Draymond Green με το "καλημέρα" του αγώνα.

Ενδεχομένως ο Paul Pierce δεν άκουσε τι ειπώθηκε εκείνη τη στιγμή, αλλά το πληροφορήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Εξ ου κι η "πληρωμένη" απάντησή του -μέσω Twitter. " 73 νίκες και νόμιζες ότι θα κερδίσεις τον τίτλο πέρσι, ε; 3-1 προβάδισμα, ουψ"!

Ο Pierce απάντησε στο trash talk με... troll

Ηθικό δίδαγμα; Τον Paul Pierce δεν θα τον εκνευρίζεις. Τον Paul Pierce!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ