NBA

Ο Pachulia "ξαναχτύπησε": Παρά λίγο να τραυματίσει τον Westbrook!

Ο Pachulia "ξαναχτύπησε": Παρά λίγο να τραυματίσει τον Westbrook!

O Zaza Pachulia πρόσθεσε ακόμα μία "μαύρη" σελίδα στο βιογραφικό του, αφού στον αγώνα των Warriors με τους Thunder φάνηκε να πέφτει επίτηδες πάνω στο παίδι του πεσμένου στο έδαφος Russell Westbrook με σκοπό να τον τραυματίσει.

Ο Zaza Pachulia δεν έχει ακριβώς και την καλύτερη φήμη στο ΝΒΑ, με κυριότερο λόγο το διάστρεμμα που προκάλεσε στα περσινά playoffs στον Kawhi Leonard όταν έβαλε το πόδι του κάτω από αυτό του σταρ των Spurs. Σίγουρα πάντως δεν βοηθάει και ο ίδιος τον εαυτό του με τις φάσεις στις οποίες εμπλέκεται.

Στον αγώνα των Warriors με τους Thunder ( νίκη των πρώτων με 112-80 ) ο Γεωργιανός σέντερ βρέθηκε κάποια στιγμή στο κατόπι του Russell Westbrook σε προσπάθεια του δεύτερου για λέι-απ. Με την φάση να τελειώνει όμως - και τον Westbrook στο παρκέ αφού έμπλεξε τα πόδια του με τον Nick Young - ο Pachulia έπεσε καθυστερημένα κι αυτός στο παρκέ. Η λεπτομέρεια; Φάνηκε να "σημαδεύει" τον Westbrook, αφού έπεσε με φόρα πάνω στα πόδια του, με το περισσότερο βάρος του να πέφτει πάνω στο αριστερό πόδι του σταρ των Thunder.

Ο Westbrook έμεινε για λίγη ώρα στο παρκέ και έπιασε το πόδι του πριν τελικά σηκωθεί, δηλώνοντας μετά τον αγώνα όταν ρωτήθηκε ότι ο Pachulia προσπάθησε να τον τραυματίσει. " Είδατε την φάση; Τον άγγιξε κανείς πριν πέσει πάνω μου; Προφανώς το έκανε επίτηδες. Έπεσε στο πόδι μου και προσπάθησε να με τραυματίσει".

Το έκανε λοιπόν επίτηδες ο Pachulia ή όχι; Δείτε την φάση από διαφορετικές λήψεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ