Ο ΜακΓκρέιντι κέρδισε σε μονό το υποψήφιο Νο1 του ντραφτ Μαρκέλ Φουλτζ!

AP Photo/John Raoux, File

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι αποφάσισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον υποψήφιο για το Νο1 του φετινού ντραφτ, Μαρκέλ Φουλτζ, κερδίζοντάς τον στο μεσοδιάστημα σε μονό που έπαιξαν! Και υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει!

Όταν ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι έπαιζε μπάσκετ θεωρείτο ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Η είσοδός του στο Hall of Fame το αποδεικνύει. Για αυτό τον λόγο λοιπόν είναι ίσως ο ιδανικός άνθρωπος για να δώσει συμβουλές στον υποψήφιο για το Νο1 του ντραφτ, Μαρκέλ Φουλτζ.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και στο δίκτυο ESPN, δίνοντας την ευκαιρία στον ΜακΓκρέιντι να παίξει τον ρόλο του μέντορα του Φουλτζ. Ο θρύλος του ΝΒΑ λοιπόν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Φουλτζ στα πλαίσια ενός μικρού ντοκιμαντέρ και αφού του έδωσε κάποιες συμβουλές και τον ρώτησε τι στόχους έχει - παίρνοντας ως απάντηση ότι ο Φουλτζ θέλει να πάρει το βραβείο του ρούκι της χρονιάς, αλλά και αυτό του MVP - στην συνέχεια οι δυο τους έπαιξαν ένα "μονό".

Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι ο 38χρονος ΜαΓκρέιντι, ο οποίος έχει να παίξει οργανωμένο μπάσκετ από το 2013, θα έχανε από τον 19χρονο Φουλτζ. Η πραγματικότητα όμως αποδείχθηκε διαφορετική, με τον παλαίμαχο γκαρντ/φόργουορντ να κερδίζει τον υποψήφιο για το Νο1 του φετινού ντραφτ!

Δείτε το σχετικό βίντεο, όπου αρχικά οι δυο τους συζητάνε και στην συνέχεια παίρνουν μία μπάλα και ξεκινούν να παίζουν:


AP Photo/John Raoux, File
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ευρωπαϊκή χώρα με τους πλουσιότερους κατοίκους

Μια παντελώς άγνωστη χώρα-γειτονιά στο κέντρο της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ