NBA

Ο Lonzo Ball σε ρόλο guest star σε σίριαλ!

Ο Lonzo Ball σε ρόλο guest star σε σίριαλ!

Ο Lonzo Ball των Lakers είχε την ευκαιρία να δείξει τις υποκριτικές του ικανότητες, αφού έκανε ένα "πέρασμα" σε ένα επεισόδιο της σειράς "Fuller House". Και ήταν και πολύ καλός!

Αν η καριέρα στο ΝΒΑ δεν εξελιχθεί όπως την θέλει, τότε ίσως ο Lonzo Ball θα πρέπει να σκεφτεί μία καριέρα στην υποκριτική! Ο ρούκι των Lakers είχε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του πρόσφατα, αφού είχε ρόλο guest star σε μία Αμερικανική σειρά, όντας εξαιρετικός!

Το στόρι έχει ως εξής: Στο πλαίσιο ενός επεισοδίου της σειράς "Fuller House", ένας εκ των πρωταγωνιστών έχει πρόταση από τους Lakers για να γίνει ο... ποδίατρός τους. Και αυτός που καλείται να τον πείσει είναι ο Lonzo Ball! Ο ρούκι των Lakers λοιπόν επισκέπτεται σπίτι του τον γιατρό και αφού βγάζει το παπούτσι του, στην συνέχεια ξεκινάει διαγωνισμό με την κοπέλα του πρωταγωνιστή για να τον πείσει, κάνοντας κάμψεις μαζί της!

Τελικά ο γιατρός επιλέγει την κοπέλα αντί για τους Lakers, με τον Ball να λέει " αισθάνομαι χαζός. Υποθέτω ότι είμαι πάλι η δεύτερη επιλογή" (!) σε ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο για το γεγονός ότι στο ντραφτ του 2017 επιλέχθηκε στο Νο2, πίσω από τον Markelle Fultz!

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ