NBA

Ο Livingston έριξε κουτουλιά σε διαιτητή και αποβλήθηκε!

Golden State Warriors guard Shaun Livingston (34) argues a call with referee Courtney Kirkland before he was called for a technical foul and was ejected, during an NBA basketball game against the Miami Heat, Sunday, Dec. 3, 2017, in Miami. (AP Photo/Joe Skipper)
AP Photo/Joe Skipper AP PHOTO/JOE SKIPPER

Τα κρούσματα ακραίων αντιδράσεων των παικτών προς τους διαιτητές συνεχίζονται, με τον Shaun Livinston των Warriors να αποβάλλεται στον αγώνα με τους Heat επειδή έριξε... κουτουλιά σε διαιτητή!

Ο Shaun Livingston των Warriors πρόσθεσε κι αυτός το όνομά του στην - ανησυχητικά διευρυνόμενη - λίστα των παικτών που αποβλήθηκαν γιατί ξέφυγαν με τις αντιδράσεις τους κόντρα στους διαιτητές με αποτέλεσμα να αποβληθούν. Ο Livingston μάλιστα το πήγε ακόμα πιο μακριά το θέμα!

Ο γκαρντ των Warriors εκνευρίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Heat για ένα φάουλ που πίστευε ότι έπρεπε να έχουν σφυρίξει οι διαιτητές υπέρ του. Τι έκανε λοιπόν; Πλησίασε τον διαιτητή που βρισκόταν πιο κοντά του, κόλλησε το πρόσωπό του πάνω του και φάνηκε να του ρίχνει μία μικρή κουτουλιά (!) με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Από την πλευρά τους οι Warriors υποστηρίζουν ότι ήταν ο διαιτητής (Courtney Kirkland) ο οποίος δημιούργησε την επαφή, αφού πλησίασε προς το μέρος του έμπειρου guard, ενώ αξιζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα του Livingston σε αγώνα κανονικής περιόδου, αφού θεωρείται πολύ ήρεμος παίκτης.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Η κατάσταση δείχνει πλέον να ξεφεύγει επικίνδυνα στο ΝΒΑ τον τελευταίο καιρό, αφού σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει και ένα περιστατικό όπου ένας προπονητής ή παίκτης αντιδράει υπερβολικά άσχημα σε ένα μη σφύριγμα. Σκηνές όπως αυτή της ταυτόχρονης αποβολής των Jokic και Malone , της πρώτης αποβολής στην καριέρα του LeBron επειδή ούρλιαξε σε διαιτητή , του Davis να κυνηγάει διαιτητή και τον Durant να βρίζει έναν από τους διαιτητές εμφανίζονται όλο και πιο συχνά και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια νέα εντολή από το ΝΒΑ, είτε προς τους παίκτες είτε προς τους διαιτητές.

AP Photo/Joe Skipper

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ