NBA

Ο LeBron πλουτίζει με την πορεία της Λίβερπουλ!

Ο LeBron πλουτίζει με την πορεία της Λίβερπουλ!
AP/CHUCK BURTON

O LeBron James αγόρασε πριν από μερικά χρόνια το 2% της Λίβερπουλ, σε μία κίνηση που αποδείχτηκε πολύ έξυπνη επιχειρηματικά, καθώς πλέον... βγάζει χρήματα λόγω της πορείας των Reds!

Πριν από 7 χρόνια, έγινε επίσημα γνωστό πως ο LeBron James αποφάσισε να επενδύσει στη Λίβερπουλ. Αγόρασε το 2% των μετοχών έναντι 6.5 εκατομμυρίων δολαρίων και το συγκεκριμένο ποσοστό το διατηρεί μέχρι και σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον μπορεί να γίνει ακόμα πιο πλούσιος, αφού η εντυπωσιακή φετινή πορεία των Reds έχει επηρεάσει την αξία της ομάδας και κατ' επέκταση των μετοχών του "King"!

Τι ακριβώς εννοούμε; Όπως αναφέρει το ESPN, η αγοραστική αξία της Λίβερπουλ έχει ανέβει σημαντικά μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League . Η ομάδα του Κλοπ έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, με αποτέλεσμα η αξία πώλησης της να αγγίζει πλέον τα 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό συνεπάγεται ότι η επένδυση του LeBron James αξίζει τώρα περίπου 32 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν 5 φορές πάνω από τα 6.5 εκατομμύρια του 2011!

Κατά καιρούς, ο ηγέτης των Cavaliers έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις εκτός μπάσκετ, οι οποίες μάλιστα ως επί το πλείστον του αποφέρουν κέρδη. Και το παράδειγμα της Λίβερπουλ έρχεται για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Photo Credits: AP/Chuck Burton

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ