NBA

Ο LeBron James αποθέωσε Λίβερπουλ και Σαλάχ

Cleveland Cavaliers' LeBron James argues a call during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Friday, Jan. 12, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Cleveland Cavaliers' LeBron James argues a call during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Friday, Jan. 12, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Ο LeBron James πανηγύρισε τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι (4-3), αποθεώνοντας παράλληλα τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το γκολ που σημείωσε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης (VIDEO).

Η Λίβερπουλ έβαλε τέλος στο αήττητο της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, με θριαμβευτικό τρόπο (4-3) . Οι φίλοι των "κόκκινων" που βρέθηκαν στο "Anfield" πανηγύρισαν έξαλλα την σπουδαία νίκη της αγαπημένης τους ομάδας, με έναν ακόμη φανατικό φίλο τους να το... ζει με τον δικό του τρόπο.

Από τις ΗΠΑ, ο LeBron James (σ.σ.: είναι μέτοχος στον αγγλικό σύλλογο) είδε το ντέρμπι της Premier League, αποθεώνοντας τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το γκολ που σημείωσε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

AP Photo/Darron Cummings

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ