NBA

Ο LeBron έκανε ρεζίλι δημοσιογράφο

Ο LeBron έκανε ρεζίλι δημοσιογράφο

Ένας δημοσιογράφος έκανε μία λάθος ερώτηση στον LeBron James μετά το τέλος του 2ου τελικού κόντρα στους Warriors. Αποτέλεσμα; Ο LeBron να τον κάνει ρεζίλι απαντώντας του.

Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βρεις να κάνεις την σωστή ερώτηση σε έναν παίκτη μπροστά σε πολύ κόσμο. Όταν τώρα αυτός ο παίκτης είναι ο καλύτερος στον κόσμο και η ομάδα του έχει ηττηθεί, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα και μπορείς εύκολα να εκτεθείς.

Το γεγονός αυτό το έμαθε με τον άσχημο τρόπο ένας δημοσιογράφος μετά το τέλος του 2ου τελικού του ΝΒΑ ανάμεσα στους Warriors και τους Cavaliers ( νίκη των πρώτων με 132-113, με την οποία έκαναν το 2-0 στην σειρά ).

Με τον LeBron να προτιμάει να κάνει δηλώσεις από τα αποδυτήρια, ένας δημοσιογράφος θεώρησε λογικό να τον ρωτήσει αν είναι σημαντικό για τους Cavaliers να κερδίσουν τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα τους. Και τότε εξελίχθηκε ο εξής διάλογος:

LeBron: " Είσαι έξυπνος";

Δημοσιογράφος: " Νομίζω".

LeBron: " Νομίζεις ε; Λοιπόν, αν δεν υπερασπιστούμε την έδρα μας, τι θα γίνει;"

Δημοσιογράφος: " Ναι, το ξέρω, για αυτό ρωτάω".

LeBron: " Σε ρωτάω, λοιπόν, τι θα γίνει;"

Δημοσιογράφος: " Τότε θα χάσετε με sweep"

LeBron: " Εντάξει. Αυτό λοιπόν απάντησε την ερώτησή σου".

Στην συνέχεια ο James άλλαξε στυλ και διάθεση, μιλώντας για το γεγονός ότι απλώς θέλει να φάει κάτι και να πιει λίγο κρασί για να νιώσει καλύτερα, ωστόσο η προηγούμενη σκηνή είχε ήδη αφήσει το σημάδι της. Ειδικά στον δημοσιογράφο που έκανε το "λάθος" να κάνει μία ερώτηση που μπορούσε να έχει μόνο μία απάντηση.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ