NBA

Ο Kyrie Irving δεν ξέρει να χάνει βολή!

Ο Kyrie Irving δεν ξέρει να χάνει βολή!
AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ο Kyrie Irving κλήθηκε να αστοχήσει επίτηδες σε βολή στο φινάλε του αγώνα με τους Warriors, αλλά τα έκανε... μαντάρα.

Αν ένας παίκτης είναι γεννημένος σκόρερ τότε είναι δύσκολο να του ζητήσεις να αστοχήσει σε βολή. Αυτό λοιπόν έπαθε και ο Kyrie Irving στο φινάλε του αγώνα των Celtics με τους Warriors ( νίκη των δεύτερων με 109-105 ).

Τι συνέβη λοιπόν; Με το σκορ να είναι 107-104 για τους Warriors, ο Irving στήθηκε στην γραμμή για δύο βολές με 2.9 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος. Ευστόχησε λοιπόν στην πρώτη και μείωσε σε 107-105 και ακολούθως κλήθηκε να αστοχήσει στην δεύτερη, μήπως και κάποιος συμπαίκτης του πάρει το ριμπάουντ ή σκοράρει με φόλοου. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως περίμενε.

Ο Irving δεν υπολόγισε σωστά και πετώντας την μπάλα αυτή βρήκε ίσα-ίσα στο μπροστινό μέρος της στεφάνης. Η βολή όμως ήταν τόσο άσχημη που οι διαιτητές θεώρησαν ότι έκανε air-ball ακυρώνοντας την βολή! Για την ιστορία, ο Irving είχε υποπέσει έτσι κι αλλιώς σε παράβαση, αφού είχε μπει πιο γρήγορα στην ρακέτα μετά την εκτέλεση της βολής. Οι διαιτητές πάντως υπέδειξαν την... άθος παράβαση, με τον Curry στην συνέχεια να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 2/2 βολές.

Δείτε το αστείο VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ