NBA

Ο Kobe Bryant και το "βιβλίο του Αντετοκούνμπο"

Ο Kobe Bryant και το "βιβλίο του Αντετοκούνμπο"
GETTY IMAGES

Ο Kobe Bryant αποφάσισε να αναλύσει την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσω του ESPN. Και το αποτέλεσμα ήταν ένα όμορφο video 3,5 λεπτών, μέσα από το οποίο ο "Black Mamba" περιγράφει το φαινόμενο "Greek Freak".

Μετά την απόσυρσή του από το μπάσκετ ο Kobe Bryant ξεδιπλώνει μία ακόμα πιο δημιουργική -και καλλιτεχνική- πτυχή του εαυτού του. Πρωταγωνιστής στην τελευταία δημιουργία του είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο "Black Mamba" αποφάσισε να καταπιαστεί με τον "Greek Freak" και την καριέρα του για την εκπομπή "Muse Cage", δημιουργώντας για το ESPN ένα καταπληκτικό video, μέσω του οποίου αφηγείται την πορεία του 23χρονου φόργουορντ από την Αθήνα στο ΝΒΑ και δη στους Milwaukee Bucks.

" Αυτή είναι μία ιστορία από το βιβλίο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Επιλεγμένος από τους Θεούς, Μεγάλα χέρια, ύψος, αθλητικότητα. Αυτά είναι τα χαρίσματα που του δόθηκαν. Τα χαρίσματα από μόνα τους όμως δεν μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία. Στην αρχή έπρεπε να βρει το σκοπό του στον κόσμο, για να αξιοποιήσει τα «δώρα» που του δόθηκαν. Για τον Γιάννη, η αναζήτηση του σκοπού του άρχισε σε ηλικία 14 ετών...".

Κάπως έτσι αρχίζει την περιγραφή του ταξιδιού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο video ο "θρύλος" των Lakers, καταλήγοντας στον παίκτη που έχει γίνει σήμερα. Τον all-star. Τον σούπερ σταρ Γιάννη Αντετοκούνμπο...

" Βλέπετε, όλοι έχουμε τα χαρίσματά μας. Όλοι επιλεγήκαμε από τους θεούς. Αλλά το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να λάβουμε είναι η κατανόηση του πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δώρα που μας δόθηκαν. Και ο Γιάννης καταλαβαίνει πως το μεγαλύτερο παιχνίδι όλων είναι αυτό που αξίζει να παίζεις. Για πάντα".

Δείτε το νέο επεισόδιο του Muse Cage του Kobe Bryant:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ