NBA

Ο καυγάς του Τόμπσον με τον ΛεΜπρόν

Ο καυγάς του Τόμπσον με τον ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Τρίσταν Τόμπσον είχαν έντονη αψιμαχία στα τελευταία λεπτά του αγώνα των Καβαλίερς με τους Πέισερς. Δείτε καρέ-καρέ τι συνέβη (VIDEOS).

Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες οι καυγάδες δεν λείπουν. Σε μία ομάδα σαν το Κλίβελαντ, δε, οι καυγάδες αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο. Έστω και όχι στο βαθμό που τσακώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Τρίσταν Τόμπσον , με αφορμή μία κακή αμυντική συνεργασία των δύο, η οποία οδήγησε σε αμαρκάριστο (και εύστοχο) τρίποντο του Πολ Τζορτζ.

Στην επίμαχη φάση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προφανώς επέπληξε τον συμπαίκτη του για την άμυνα και ο Τόμπσον... βγήκε από τα ρούχα του, απαντώντας ανάλογα.

Ο καυγάς δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ που επακολούθησε. Οι δύο παίκτες συνέχισαν να τα λένε σε έντονο τόνο και ειδικά ο Τόμπσον δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα.

Προφανώς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είχε δίκιο στο συγκεκριμένο καυγά. Και ως ηγέτης που είναι, ζήτησε δημοσίως συγνώμη για τη συμπεριφορά του λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης...

Ο Τρίσταν Τόμπσον, από τη μεριά του, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν. Το χαρακτήρισε " έλλειψη επικοινωνίας", έκανε λόγο για " οικογένεια" και πρόσθεσε ότι " πήραμε τη νίκη, προχωράμε".

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ