NBA

Ο Κάρι το έχει... παρακάνει!

Ο Κάρι το έχει... παρακάνει!

Ο Στέφεν Κάρι απέδειξε και στο ματς κόντρα στη Utah Jazz πως είναι παίκτης από άλλον πλανήτη, ευστοχώντας σε απίστευτο τρίποντο πίσω από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (videos).

Τι και αν ολοκλήρωσε το ματς απέναντι στην Utah Jazz με μόλις 12 πόντους (αλλά και 10 ασίστ) που συνιστούν σχετικά μικρή συγκομιδή για το δικό του μέσο όρο; Ο Στέφεν Κάρι πέτυχε για ένα ακόμα ματς να κάνει το κοινό του NBA να τον λατρέψει ακόμα περισσότερο καθώς πέτυχε ένα απίστευτο καλάθι που κάνει εδώ και λίγη ώρα το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

Με μόλις δύο δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του πρώτου μέρους, ο χαρισματικός πόιντ γκαρντ των Golden State Warriors πήρε τη μπάλα και αφού έκανε μερικές ντρίμπλες εκτόξευσε τη "βόμβα" πίσω από το κέντρο του γηπέδου, με τη μπάλα να χτυπάει στο ταμπλό και να προσγειώνεται στο καλάθι για το 52-41.

Το καλάθι αυτό "απογείωσε" το κοινό των πρωταθλητών του NBA, ενώ το φινάλε του αγώνα τους βρήκε να επικρατούν με 115-94, φτάνοντας το ρεκόρ νικών τους στο 57-6 και πανηγυρίζοντας την 46η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους.

Ο Κάρι το έχει... παρακάνει!

Στο ίδιο ματς πρόσθεσε μία ακόμα μαγική ασίστ στο ενεργητικό του. Απολαύστε τον!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ