NBA

O Kanter "τιμώρησε" δημοσιογράφο

O Kanter "τιμώρησε" δημοσιογράφο
AP/SETH WENIG

O Enes Kanter έκανε πλάκα σε γνωστό δημοσιογράφο επειδή είχε διαρρεύσει την απόφαση του Τούρκου σέντερ να μείνει στους Knicks, παίζοντας μπάσκετ μαζί του πριν καρφώσει στο καλάθι!

Ο Enes Kanter έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ωραίος τύπος. Αυτή τη φορά επιστράτευσε το χιούμορ του, κάνοντας πλάκα στον γνωστό δημοσιογράφο Shams Charania, ο οποίος στις 29 Ιουνίου είχε γράψει στο twitter ότι ο Τούρκος σέντερ θα ενεργοποιήσει την player option που είχε στο συμβόλαιό του και θα μείνει στους Knicks.

Τότε ο Kanter είχε φροντίσει να του απαντήσει μέσω twitter, γράφοντας " Θεέ μου Shams. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφασή μου". Λίγες ώρες αργότερα πάντως ο Kanter έκανε πράγματι opt in στο συμβόλαιό του.

Δείτε και το σχετικό post.

O Kanter "τιμώρησε" δημοσιογράφο

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες αργότερα λοιπόν, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Ο Kanter φρόντισε λοιπόν να δείξει ότι δεν είχε ξεχάσει τι έγινε, αποφασίζοντας να "τιμωρήσει" τον Charania λόγω της διαρροής της είδησης. Ανέβασε λοιπόν ένα VIDEO, το οποίο τον δείχνει να παίζει μπάσκε με τον Charania και να καρφώνει. " Αυτό συμβαίνει όταν ανακοινώνεις να νέα πριν από εμένα" είπε αστειευόμενος, δείχνοντας την άλλη πλευρά του. Λίγο αργότερα πάντως "ανέβασε" νέο VIDEO, στο οποίο ο Charania του πάσαρε την μπάλα για να καρφώσει, γράφοντας στην λεζάντα " όλα καλά".

Δείτε το σχετικό post:





AP/Seth Wenig
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ