NBA

Ο Καντέρ στέλνει φιλάκια στον Ερντογάν!

New York Knicks' Enes Kanter, left, drives past Cleveland Cavaliers' Kevin Love in the first half of an NBA basketball game, Sunday, Oct. 29, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Ένες Καντέρ έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Ταγίπ Ερντογαν, "ανεβάζοντας" μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει το διαβατήριό του, γράφοντας ότι "κανείς δε μπορεί να με σταματήσει, ούτε εσύ δικτάτορα Ερντογάν", στέλνοντάς του φιλάκια!

Ο Ένες Καντερ πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογαν. Με τους Νικς να ταξιδεύουν στον Καναδά για τον αγώνα με τους Ράπτορς, ο έμπειρος σέντερ ανέβασε μία φωτογραφία στο twitter που τον δείχνει να κρατάει το τούρκικο διαβατήριο που του ακύρωσε η κυβέρνηση της Τουρκίας πριν από μερικούς μήνες, γράφοντας μερικά ενδιαφέροντα πράγματα:

" Μου ακύρωσες το διαβατήριο, χαχαχαχα. Κανείς δε με σταματάει. Ούτε καν εσύ δικτάτορα Ερντογάν. Στέλνω αγάπη από τον Καναδά". Το πιο εντυπωσιακό βέβαια δεν ήταν αυτό, όσο ότι έκανε tag τον ίδιο τον Ερντογάν, έχοντας δίπλα ένα emoticon που τον δείχνει να του στέλνει φιλάκι!

Ο Καντέρ στέλνει φιλάκια στον Ερντογάν!

Η κόντρα στου Καντέρ με τον Ερντογάν κρατάει χρόνια, με τον Τούρκο σέντερ να μην φοβάται να κατηγορήσει δημόσια τον Πρόεδρο της Τουρκίας και να τον αποκαλεί δικτάτορα σε κάθε ευκαιρία. Την ίδια στιγμή η τουρκική κυβέρνηση αποκαλεί προδότη τον Καντερ, θεωρώντας τον υποκινητή του αποτυχημένου πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016 . Η κορύφωση της κόντρας των δύο πλευρών ήρθε όταν η Τουρκία ακύρωσε πριν από μερικούς μήνες το τουρκικό διαβατήριο του σέντερ των Νικς, με αποτέλεσμα αυτός να αποκλειστεί στην Ρουμανία . Κατόπιν μάλιστα η τουρκική κυβέρνηση "κλείδωσε" τον λογαριασμό του Καντέρ στο twitter στην Τουρκία , ενώ ζήτησε από την Ρουμανία να εκδώσει τον 25χρονο σέντερ, κάτι που τελικά δεν έγινε χάρη στην παρέμβαση των ΗΠΑ, που κατάφεραν να τον πάρουν από την Ρουμανία .

AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ