NBA

Ο Kanter γύρισε "στην πιο όμορφη χώρα του πλανήτη"

Oklahoma City Thunder center Enes Kanter, left, and Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook, right, high five after a play against the Utah Jazz in the second half of an NBA basketball game in Oklahoma City, Tuesday, Feb. 28, 2017. Oklahoma City won 109-106. (AP Photo/Alonzo Adams)
Oklahoma City Thunder center Enes Kanter, left, and Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook, right, high five after a play against the Utah Jazz in the second half of an NBA basketball game in Oklahoma City, Tuesday, Feb. 28, 2017. Oklahoma City won 109-106. (AP Photo/Alonzo Adams) AP

Ο Enes Kanter πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ, την πιο όμορφη χώρα του πλανήτη όπως την χαρακτήρισε, κι εντός των επόμενων ωρών θα μιλήσει στους δημοσιογράφους για όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Η περιπέτεια του Enes Kanter ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες, από την στιγμή δηλαδή που ο σέντερ των Oklahoma City Thunder πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ. " Στην πιο όμορφη χώρα του πλανήτη", όπως τη χαρακτήρισε, γλιτώνοντας τις (πολύ) δυσάρεστες συνέπειες, σε περίπτωση που κατέληγε εν τέλει στην Τουρκία .

Ο Kanter γύρισε "στην πιο όμορφη χώρα του πλανήτη"

Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (20/5), το ΝΒΑ και το State Department μεσολάβησαν προκειμένου ο 25χρονος σέντερ να μην απελαθεί από τη Ρουμανία και επιστρέψει άρον άρον στη χώρα του, όπου θα φυλακιζόταν από το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Με ενδιάμεσο σταθμό το Λονδίνο, προσγειώθηκε στις ΗΠΑ και πλέον ετοιμάζεται να ενημερώσει τον κόσμο για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, κατηγορώντας ευθέως τον "Σουλτάνο" της Τουρκίας για πολιτική δίωξη, λόγω των εκ διαμέτρου αντίθετων πολιτικών του πεποιθήσεων.

Τον χαρακτήρισε άλλωστε ως "Χίτλερ της εποχής μας" σε μήνυμά του στο Twitter το Σάββατο (20/5), με τη Συνέντευξη Τύπου που θα δώσει προσεχώς να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού φημολογείται πως θα προβεί σε αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο υποκινήθηκε όλο αυτό.

AP Photo/Alonzo Adams

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ