NBA

Ο J.R. Smith ερευνάται απο την αστυνομία της Νέας Υόρκης

Ο J.R. Smith ερευνάται απο την αστυνομία της Νέας Υόρκης
AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Προβλήματα με τον νόμο είναι πιθανό να έχει ο J.R. Smith, καθώς η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά μία υπόθεση, στην οποία είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών. Δεν έχουν ασκηθεί κατηγορίες εις βάρος του...

Ο J.R. Smith ερευνάται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς ένας φίλαθλος κατήγγειλε πως ο 33χρονος γκαρντ των Cleveland Cavaliers πέταξε μακριά το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί.

Το περιστατικό, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα TMZ, συνέβη στη Νέα Υόρκη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο φίλαθλος αναγνώρισε τον J.R. Smith και του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία. Ο γκαρντ των Cleveland Cavaliers αρνήθηκε, εκείνος επέμενε και όπως κατήγγειλε ο φίλαθλος, ο J.R. Smith τού πήρε το κινητό τηλέφωνο και το πέταξε μακριά.

Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο κόστιζε 800 δολάρια, καταστράφηκε και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας, η αστυνομία της Νέας Υόρκης θέλει να μιλήσει με τον Smith - δεν εκκρεμεί κάποια κατηγορία εις βάρος του - για να διερευνήσει περαιτέρω το συμβάν.

AP Photo/Michael Conroy

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ