NBA

Ο Harden γιόρτασε τον αποκλεισμό των Houston Rockets

Houston Rockets guard James Harden walks the court late in the fourth quarter in Game 6 of the team's NBA basketball second-round playoff series against the San Antonio Spurs, Thursday, May 11, 2017, in Houston. San Antonio won 114-75. (AP Photo/Eric Christian Smith)
Houston Rockets guard James Harden walks the court late in the fourth quarter in Game 6 of the team's NBA basketball second-round playoff series against the San Antonio Spurs, Thursday, May 11, 2017, in Houston. San Antonio won 114-75. (AP Photo/Eric Christian Smith) AP

Οι Houston Rockets αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των playoffs, με τον James Harden να μην το παίρνει πάντως κατάκαρδα. Ο ηγέτης των "Ρουκετών" εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αμέσως μετά από την "σφαλιάρα" από τους San Antonio Spurs.

Οι Houston Rockets δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο Game 6 με τους San Antonio Spurs, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα και αποκλεισμό από τη συνέχεια των playoffs. Η ομάδα του Mike D'Antoni απογοήτευσε με την εικόνα της στο elimination game που έδωσε μπροστά στο κοινό της, με τον James Harden να είναι κάκιστος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως τελείωσε το παιχνίδι με 2/11 σουτ , είναι η εν γένει εικόνα του στο παρκέ που δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του στη regular season. Ο ηγέτης των "Ρουκετών" δεν εμφανίστηκε επί της ουσίας όταν αυτές τον είχαν ανάγκη, αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος σε ό,τι αφορά στον "Μούσια" έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Βλέπετε, εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο του Houston να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χορεύοντας και τραγουδώντας. Δίχως να δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένος ή προβληματισμένος από την "σφαλιάρα" που έδωσαν σε εκείνον και τους συμπαίκτες του οι San Antonio Spurs. Όπως ήταν φυσιολογικό, έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, με το TMZ να παρουσιάζει video με τα καμώματά του από το μαγαζί.

AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ