NBA

Ο Γουόλ αποκάλεσε τον Μπαρέα "νάνο" και ο Πορτορικανός απάντησε

Ο Γουόλ αποκάλεσε τον Μπαρέα "νάνο" και ο Πορτορικανός απάντησε

Η αψιμαχία μεταξύ του Τζον Γουόλ και του Τζέι Τζέι Μπαρέα δεν οδήγησε σε καυγά εντός αγωνιστικού χώρου. Οδήγησε πάντως σε trash talking μετά το τέλος της αναμέτρησης Ντάλας-Ουάσινγκτον (VIDEO).

Η κόντρα μεταξύ του Τζον Γουόλ και του Τζέι Τζέι Μπαρέα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο Ντάλας ήταν απλά η αρχή. Τα... καλύτερα ειπώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, στις δηλώσεις που έκαναν οι δύο παίκτες, λέγοντας τα χειρότερα ο ένας για τον άλλον!

" Ήταν απλά ένας μικρός νάνος που προσπαθούσε να με εκνευρίσει. Δεν του δίνω καν σημασία", δήλωσε αρχικά ο Τζον Γουόλ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τι συνέβη 7'42'' πριν από τη λήξη της αναμέτρησης , σε μία φάση που οδήγησε εν τέλει στην τεχνική ποινή και στην αποβολή του Πορτορικανού πόιντ γκαρντ.

" Αστείο. Τώρα υπάρχει κάποιος στο ΝΒΑ που δεν συμπαθώ. Αυτός είναι ο πρώτος μου. Δεν τον συμπαθώ καθόλου πλέον. Δεν νομίζω πάντως και ότι οι συμπαίκτες του τον συμπαθούν επίσης. Οπότε δεν θα αποτελέσει κάτι καινούργιο γι' αυτόν" απάντησε από τη μεριά του ο Τζέι Τζέι Μπαρέα, όταν πληροφορήθηκε για τη δήλωση που έκανε ο σούπερ σταρ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Στη συνέχεια ο γκαρντ του Ντάλας περιέγραψε τι έγινε μεταξύ τους στην επίμαχη φάση, λέγοντας: " Κοιταχτήκαμε και νόμιζα ότι θα πει κάτι σαν «λάθος μου» ή κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεν είπε αυτό. Δεν θα πω την κακή λέξη, αλλά μου είπε «και τι πρόκειται να κάνει;». Εγώ είπα: «τι;». Μου έχουν ξανατύχει τέτοια περιστατικά στο παρελθόν. Προσπαθεί απλά να γίνει ο σκληρός τύπος, ενώ δεν είναι".

Photo credits: AP Photo/Tony Gutierrez

Δείτε το στιγμιότυπο της αψιμαχίας τους:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ