Ο Durant επενδύει 10.000.000 δολάρια στην αμερικανική εκπαίδευση

Ο Durant επενδύει 10.000.000 δολάρια στην αμερικανική εκπαίδευση

Ο Kevin Durant αποφάσισε να επενδύσει 10.000.000 δολάρια σε μία start-up που στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να σπουδάσουν.

Σε μία ακόμη ένδειξη επίγνωσης της δύσκολης κατάστασης την οποία βιώνουν εκατομμύρια παιδιά στις ΗΠΑ, ο Kevin Durant αποφάσισε να επενδύσει ένα μέρος των εσόδων του στην αμερικανική εκπαίδευση.

Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (24/2), ο σταρ των Golden State Warriors επένδυσε 10.000.000 δολάρια σε μία start-up που έχει ως αντικείμενο τη βοήθεια των μαθητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν είναι σε θέση να φοιτήσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο.

"Θέλω τα παιδιά να δουν τον κόσμο", εξήγησε μερικές ημέρες νωρίτερα ο "KD". Μία ατάκα που αντικατοπτρίζεται πλήρως στην κίνησή του να βοηθήσει τα Prince George's Public Schools να δει περισσότερους μαθητές του να συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στο πανεπιστήμιο. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια αποτέλεσαν το κίνητρο για τη συγκεκριμένη κίνηση του Kevin Durant, με τη Washington Post να αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24