NBA

Ο Draymond Green "πίκαρε" τους φίλους των Jazz

Golden State Warriors forward Draymond Green reacts to the Utah Jazz fans in the second half during Game 3 of the NBA basketball second-round playoff series Saturday, May 6, 2017, in Salt Lake City. Warriors won 102 - 91. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP

Με όλο το γήπεδο να τον γιουχάρει κατά την διάρκεια του αγώνα των Jazz με τους Warriors, o Draymond Green άρχισε να κάνει χειρονομίες προς την εξέδρα, δείχνοντας με τα δάκτυλά του ότι το σκορ της σειράς εκείνη την στιγμή ήταν 2-0 για το Golden State.

Ο Draymond Green είναι γνωστός για αρκετά πράγματα στο ΝΒΑ. Αυτό για το οποίο όμως είναι περιβόητος είναι η αδυναμία του να μείνει ήσυχος και να μην απαντήσει στις όποιες προκλήσεις, αφού είναι ανταγωνιστικός από την φύση του.

Κατά την διάρκεια του Game 3 των Jazz με τους Warriors λοιπόν ( νίκη για το Golden State με 102-91 ) ο Green χρεώθηκε κάποια στιγμή με 3ο φάουλ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα ήταν να τον περάσει ο υπηρεσιακός προπονητής των Warriors, Mike Brown, στον πάγκο, κυρίως για να μην χρεωθεί ο παίκτης του με τεχνική ποινή, αφού έδειχνε ήδη εκνευρισμένος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πάντως ο Green χρεώθηκε τελικά με τεχνική ποινή, αφού φώναζε στους διαιτητές από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάει ο Stephen Curry κοντά του για να τον ηρεμήσει!

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως και από την τεχνική ποινή του Green ήταν τι είχε προηγηθεί νωρίτερα και "έπιασαν" οι κάμερες: Πηγαίνοντας μάλιστα στον πάγκο ο Green άκουσε τους φιλάθλους των Jazz να τον γιουχάρουν. Και η αντίδρασή του δεν άργησε. Θέλοντας να "πικάρει" τους φίλους των Jazz, σήκωσε ψηλά το δεξί του χέρι και τους έδειξε με τα δάκτυλά του ότι το σκορ της σειράς είναι 2-0 για τους Warriors (αργότερα με τη νίκη τους έγινε 3-0)! Το μόνο που κατάφερε βέβαια ο Green με αυτό τον τρόπο ήταν να τους εκνευρίσει ακόμα περισσότερο και να γιουχάρουν ακόμα πιο δυνατά!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μέσα από δύο VIDEO όλη αυτή την ιστορία να εκτυλίσσεται: Το φάουλ του Green, τα νεύρα, την τεχνική ποινή και τις χειρονομίες στους φίλους των Jazz.



AP Photo/Rick Bowmer
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ