NBA

Ο DeAndre Jordan έκανε (πάλι) Airbal σε βολή!

Los Angeles Clippers center DeAndre Jordan sits on the bench in the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Thursday, March 23, 2017. (AP Photo/Tony Gutierrez)
AP Photo/Tony Gutierrez AP

Στον αγώνα των Jazz με τους Clippers o DeAndre Jordan πρόσθεσε ακόμα ένα ντροπιαστικό Airball σε ελεύθερη βολή στο βιογραφικό του!

Ο DeAndre Jordan φημίζεται για την αναποτελεσματικότητά του από την γραμμή των βολών. Στον 4ο αγώνα της σειράς των Jazz με τους Clippers λοιπόν ( νίκη με 105-98 για τους πρώτους ), φρόντισε να επιβεβαιώσει αυτή τη φήμη του για ακόμα μία φορά.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο All Star center των Clippers στήθηκε στην γραμμή των βολών με τους φίλους των Jazz να τον γιουχάρουν, κυρίως επειδή δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πάει να δημιουργήσει ένταση. Ο Jordan πήρε λοιπόν τη μπάλα και έκανε... αυτό:

" frameborder="0" allowfullscreen scrolling="NO" >

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο κόσμος των Jazz... "τρελάθηκε" στην συνέχεια, ξεσπώντας με φωνές! Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το παρελθόν του Jordan μάλλον μας έδειξε ξεκάθαρα το τι θα ακολουθούσε. Και παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα:






AP Photo/Tony Gutierrez
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ