NBA

Ο Curry υπέπεσε στην πιο αστεία παράβαση βημάτων της καριέρας του!

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) dribbles during the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/LM Otero)
AP Photo/LM Otero AP PHOTO/LM OTERO

Ο Stephen Curry μας χάρισε ένα από τα πιο αστεία στιγμιότυπα της σεζόν, αφού μπερδεύτηκε σε μία προσπάθειά του για σουτ και υπέπεσε σε βήματα.

Συμβαίνει και στους καλύτερους. Ο Stephen Curry συνήθως προκαλεί θαυμασμό χάρη σε αυτά που κάνει στο παρκέ. Τώρα πρόσφερε άθελά του και μπόλικο γέλιο, αφού υπέπεσε σε μια από τις πιο αστείες παραβάσεις βημάτων που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Ο σταρ των Warriors θέλησε κατά την διάρκεια του αγώνα των Warriors με τους Mavericks ( νίκη με 133-103 για το Golden State ) να επιχειρήσει ένα floater. Βλέποντας ωστόσο τον Dirk Nowitzki να πλησιάζει, δίστασε για μία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην ξέρει αν θέλει να σουτάρει ή να πασάρει και να κάνει... βήματα.

Οι διαιτητές που ήταν κοντά χρέωσαν άμεσα την παράβαση, με τον Curry από την πλευρά του να μην διαμαρτύρεται, παρά να γελάει με την γκάφα του.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/LM Otero
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ