NBA

ΝΒΑερ ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο, αλλά...

ΝΒΑερ ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο, αλλά...

Ο Kevon Looney των Warriors ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο, ωστόσο αυτό δε μέτρησε ποτέ αφού νωρίτερα είχαν γίνει τρεις παραβάσεις!

Ο Kevon Looney των Warriors πρόσφερε μία φάση που λογικά θα έμπαινε στο Top-10 του ΝΒΑ, ευστοχώντας από το κέντρο του γηπέδου στον αγώνα με τους Suns ( νίκη με 117-100 για την ομάδα του ). Η λεπτομέρεια; Το σουτ δε μέτρησε, αφού νωρίτερα είχαν γίνει τρεις παραβάσεις!

Με την πρώτη περίοδο του παιχνιδιού να οδεύει προς το φινάλε της, o Kevin Durant κατέβασε την μπάλα, αλλά κλείστηκε από τους αντιπάλους του, με αποτέλεσμα να κάνει βήματα που δεν καταλογίστηκαν. Αποφάσισε λοιπόν να πασάρει στον Looney ο οποίος όμως βρισκόταν πίσω από το κέντρο, με αποτέλεσμα να γίνει μπρος-πίσω, με τον νεαρό φόργουορντ να ευστοχεί τελικά στο σουτ, αλλά με τον χρόνο να έχει λήξει!

Με λίγα λόγια, οι Warriors τα έκαναν όλα λάθος σε αυτή την φάση, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει ποτέ αυτό το καλάθι. Όπως και να έχει πάντως, ο Looney θα έχει να λέει ότι ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Κι ας μη μέτρησε ποτέ!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ