ΝΒΑερ δημοσίευσε ερωτικά μηνύματα θαυμαστριών του!

AP Photo/Brandon Dill

Ο Chandler Parsons φαίνεται ότι βαρέθηκε να του στέλνουν ερωτικά μηνύματα οι θαυμάστριές του, οπότε αποφάσισε να τα δημοσιεύσει στο Instagram προκειμένου να δείξει στον κόσμο τι περνάει καθημερινά!

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές φορές παίκτες να γίνονται ρεζίλι όταν κάποιες γυναίκες αποφασίζουν να δημοσιοποιήσουν μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που έλαβαν από αυτούς. Ο Chandler Parsons λοιπόν αποφάσισε να δείξει στον κόσμο την... άλλη πλευρά του φεγγαριού: Αυτή των γυναικών που στέλνουν ερωτικά μηνύματα σε παίκτες!

Ο φόργουορντ των Grizzlies φαίνεται ότι κουράστηκε να βλέπει συνεχώς να του στέλνουν ερωτικά μηνύματα στο Instagram θαυμάστριες, οπότε αποφάσισε να... τα δημοσιοποιήσει!

Έχοντας προφανώς όρεξη για πλάκα, λοιπόν, ο Parsons έβαλε στα stories του στο Instagram τα μηνύματα που του στάλθηκαν. Μηνύματα όμως αυτό μίας κοπέλας που του έλεγε "εγώ διαθέσιμη, έλα στο σπίτι μου, σε αγαπάω. Σεξ;"

 

Η συγκεκριμένη θαυμάστρια μάλιστα δεν σταμάτησε, αφού μόλις είδε ότι δεν είχε ανταπόκριση συνέχισε να στέλνει μηνύματα, ζητώντας ξανά από τον Parsons να πάει σπίτι της!

 

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι λίγο αργότερα του έστειλε κι άλλη κοπέλα μήνυμα, λέγοντάς του "σε αγαπάω περισσότερο από ότι σε αγαπάει η άλλη κοπέλα. Τηλεφώνησέ μου", με τον Parsons να σχολιάζει στην φωτογραφία πως "τώρα ιδρώνω".

 

Στο τέλος, δε, υπήρξε και μία κοπέλα που αποφάσισε να το ρίξει στην... αντίθετη ψυχολογία, γράφοντας "σε μισώ περισσότερο από ότι σε αγαπάει η άλλη κοπέλα. Μην έρθεις, μην κάνεις σεξ μαζί μου και σίγουρα ΜΗΝ μου τηλεφωνήσεις αν βρεθείς ποτέ στο Orlando..." και ακολούθως του έγραψε το τηλέφωνό της!

 

Ποιο είναι άραγε το ηθικό δίδαγμα αυτής της υπόθεσης; Μάλλον ότι πρέπει να προσέχει ο κόσμος τι στέλνει και σε ποιον το στέλνει. Ανεξαρτήτως φύλου...

AP Photo/Brandon Dill

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24