NBA

Ντι Άαρον Φοξ: "Είμαι ο καλύτερος παίκτης στο Draft"

Ντι Άαρον Φοξ: "Είμαι ο καλύτερος παίκτης στο Draft"

Ο Ντι Ααρον Φοξ δεν θεωρείται υποψήφιος για τις πρώτες 2-3 επιλογές στο φετινό Draft, ο ίδιος πάντως θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος όλων.

Ο Ντι Ααρον Φοξ δεν θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στη θέση του στο φετινό Draft του ΝΒΑ. Ούτε καν ο δεύτερος καλύτερος. Σε ένα Draft, πάντως, στο οποίο το ενδιαφέρον μονοπωλούν ο Μαρκέλ Φουλτζ και ο Λόνζο Μπολ, ο άσος του Κεντάκι αισθάνεται ότι είναι ο καλύτερος όλων. Και δεν διστάζει να το πει.

" Αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το Draft, ό,τι κι αν λένε. Δεν νομίζω ότι θα πέσω κάτω από το Νο. 5, κρίνοντας από τα αποτελέσματα της λοταρίας. Εφόσον πάω καλά στις ατομικές προπονήσεις, τότε μπορώ να ανέβω ακόμα περισσότερο" τόνισε ο Φοξ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο complex.com, όπου σύγκρινε και τον εαυτό του και με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του στη θέση "1".

" Ο Μαρκέλ (Φουλτζ) είναι σπουδαίος σκόρερ. Ο Λόνζο (Μπολ) είναι καταπληκτικός πασέρ. Ο Ντένις (Σμιθ) έχει εξωπραγματικά αθλητικά προσόντα και ικανότητα στο σκοράρισμα. Αισθάνομαι όμως ότι η άμυνά μου με διαχωρίζει από αυτά τα παιδιά. Μπορώ επίσης να δημιουργήσω καλύτερα από τους υπόλοιπους" υποστήριξε ο Φοξ, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε νικήσει κατά κράτος τον Λόνζο Μπολ στη μονομαχία τους στο Τελικό Τουρνουά του NCAA.

" Ο κόσμος μιλάει πολύ για εκείνη τη μονομαχία. Εφόσον κρίνεις με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, γιατί να μην με επιλέξεις; Πάντως ο κόσμος δεν τρελαίνεται για δύο παιχνίδια. Ο Λόνζο είχε τρομερή χρονιά, το ίδιο κι εγώ. Θα δούμε τι θα γίνει" υπογράμμισε ο νεαρός πόιντ γκαρντ.

(AP Photo/Brandon Dill)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ