NBA

Νέα "επίθεση" του Πόποβιτς στον Τραμπ

Νέα "επίθεση" του Πόποβιτς στον Τραμπ

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ μέσω δηλώσεων που έκανε πριν από τον αγώνα των Σπερς με τους Γουίζαρντς (VIDEO).

Την αντιπάθεια που τρέφει για τον Ντόναλντ Τραμπ δεν την έκρυψε ποτέ ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ίσα ίσα που δεν φοβάται να πει δημοσίως και δίχως περιστροφές την άποψή του για τον Αμερικανό Πρόεδρο. Τρεις ημέρες νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει "δειλό" τον Τραμπ επειδή έφυγε από την Ουάσινγκτον την ημέρα που γινόταν η διαδήλωση κατά της οπλοκατοχής και πριν από την αναμέτρηση με τους Γουίζαρντς "επιτέθηκε" εκ νέου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

" Βγάζει από τους ανθρώπους τον σκοτεινό εαυτό τους, χρησιμοποιώντας τους για δικό του όφελος. Είναι σπουδαίος σε αυτό. Αυτός είναι. Εάν δεν επισημανθεί από κάποιον, στο τέλος αυτό θα γίνει συνηθισμένο. Δεν είναι αυτός ο κόσμος στον οποίον θέλω να ζήσω. Γι' αυτό το λόγο οι διαδηλώσεις που κάνουν τα παιδιά, μου δίνουν ελπίδα ότι ζω σε μία χώρα που νόμιζα ότι ζούσα", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς στις δηλώσεις που έκανε πριν από την αναμέτρηση με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ