NBA

Μυθική διαφήμιση με Kobe και Shaquille O'Neal!

Μυθική διαφήμιση με Kobe και Shaquille O'Neal!

O Shaquille O'Neal θα είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο γνωστού παιχνιδιού για τη νέα σεζόν. Και η διαφήμιση με την οποία προώθησε το παιχνίδι παρέα με τον Kobe Bryant είναι ίσως η καλύτερη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!

Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το ΝΒΑ τα τελευταία 15 χρόνια ξέρει ότι ο Shaquille O'Neal και ο Kobe Bryant έγραψαν ιστορία με την κόντρα τους από την εποχή που ήταν συμπαίκτες, μέχρι να τα βρούνε στα μπασκετικά "γεράματα".

Τώρα, λοιπόν, οι δυο τους αποφάσισαν να αποδείξουν για ακόμα μία φορά ότι δεν έχουν ίχνος κόμπλεξ μέσα τους, γυρίζοντας παρέα μία διαφήμιση για το γνωστό παιχνίδι "2k18"!

Η εταιρεία αποφάσισε ότι τη νέα σεζόν στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο Shaq στην συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού. Πριν δύο χρόνια βέβαια στην ίδια θέση βρισκόταν ο Kobe. Με αφορμή λοιπόν αυτά τα δύο γεγονότα, το θέμα της διαφήμισης έχει ως εξής: Ο Shaq παραθέτει συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή αρχίζει τις ευχαριστίες. Κι ενώ ξεκινάει από τους γονείς του και τους προπονητές του, καταλήγει να ευχαριστεί τον Kobe, λέγοντας ότι είναι "φοβερός, όμορφος και έχει όμορφα, φυσικά δόντια"! Όπως αποδεικνύεται, όμως, ο λόγος που τα λέει όλα αυτά είναι επειδή την ίδια στιγμή κάπου κοντά βρίσκεται ο Kobe, έχοντας αλλάξει το κείμενο που διαβάζει o Shaq στο μόνιτορ! Δείτε το πραγματικά τρομερό βίντεο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ