NBA

Μηνύει το ΝΒΑ και τους Ρόκετς ο Μοτιεγιούνας

Μηνύει το ΝΒΑ και τους Ρόκετς ο Μοτιεγιούνας
2014 NBAE

Στο δικαστήριο πήγε τους Χιούστον Ρόκετς και το ΝΒΑ ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας για την υπόθεση του συμβολαίου που είχαν υπογράψει πέρυσι οι δύο πλευρές.

Σε δικαστική διαμάχη με τους Χιούστον Ρόκετς και το ΝΒΑ βρίσκεται ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sporting News ο Λιθουανός πάουερ φόργουορντ φέρεται να ζητάει αποζημίωση για την απομάκρυνση του από το Χιούστον τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγες ημέρες μετά το συμβόλαιο αξίας 35-37 εκατομμυρίων (είχε και bonus) που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Τι είχε συμβεί τότε με τον Μοτιεγιούνας; Υπέγραψε αρχικά με τους Ρόκετς για συμβόλαιο 31 εκατομμυρίων δολαρίων το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο ο Λιθουανός δεν πήρε μέρος στα εργομετρικά των Ρόκετς, διαμαρτυρόμενος για τη διαφορά (4-5 εκατομμυρίων) που υπήρχε με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει αρχικά με το Μπρούκλιν ως restricted free agent. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση και στο τέλος να υπάρξει συμφωνία για συμβόλαιο 35-37 εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων και bonus.

Όταν όμως ο Λιθουανός δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ, οι "ρουκέτες" αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Από εκεί και πέρα άρχισε η διαμάχη γύρω από το συμβόλαιο του και σύμφωνα με το Sporting News αναμένεται να λήξει την ερχόμενη εβδομάδα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε μία μέση λύση.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ