NBA

Metta World Peace: "Μου προσέφεραν χρήματα για να στήσω αγώνες στο κολέγιο"

Metta World Peace: "Μου προσέφεραν χρήματα για να στήσω αγώνες στο κολέγιο"

Ο Metta World Peace αποκάλυψε ότι όταν πήγαινε κολέγιο, δέχτηκε προτάσεις να στήσει αγώνες του NCAA. Διαβάστε τι είπε ακόμα για τον Michael Jordan και την περίφημη σύρραξη του 2004 σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η νομιμοποίηση του τζόγου έχει γίνει το θέμα των ημερών στον αθλητικό κόσμο των ΗΠΑ. Ένας από αυτούς που θεωρούν ότι η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον αθλητισμό της χώρας είναι και ο Metta World Peace. Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου βιβλίου του, ο παλιός σταρ του ΝΒΑ τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Yahoo, κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη: στο κολέγιο του είχαν γίνει προτάσεις να στήσει αγώνες.

" Με είχαν προσεγγίσει μια δυο φορές να στήσω αγώνες στο κολέγιο. Μία φορά ήρθαν κάποιοι στη γειτονιά και μου είπαν: έχουμε 35.000 δολάρια για σένα. Εγώ τους είπα: «Ok, θα τα πάρω». Μετά μου είπαν: «πρέπει να στήσεις έναν αγώνα». Εγώ τους έβρισα, αλλά μου πέρασε από το μυαλό. Να πάρω 35.000 δολάρια για να στήσω έναν αγώνα. Δεν είναι κι άσχημα", είπε ο Metta World Peace.

" Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκουν παιδιά που δεν έχουν χρήματα και τους επιτίθενται. Τι θα γινόταν εάν ήμουν ένα παιδί που ήταν λίγο φοβισμένο, και τους απαντούσα καταφατικά; Αυτό είναι το πρόβλημα που έχω με τον τζόγο. Αυτοί που ποντάρουν είναι bullies. Κάποιοι από αυτούς. Εξωθούν ένα παιδί σε μία κατάσταση και όταν αυτό το παιδί προσπαθεί να πάει στο ΝΒΑ, του το κρατάνε", πρόσθεσε ο παλιός άσος των Bulls, των Pacers, των Knicks, των Rockets, των Kings και των Lakers.

Όταν έσπασε τα πλευρά του Jordan...

Μεταξύ άλλων, ο Metta World Peace θυμήθηκε το περιστατικό με τον Michael Jordan, όταν του είχε σπάσει τα πλευρά το 2001 σε ένα παιχνίδι, τονίζοντας ότι δεν είχε γίνει καβγάς εκείνη την ημέρα: " Όταν ο Jordan έπαιρνε τη μπάλα, πάντοτε σκόραρε. Οπότε σε μία φάση προσπάθησα να βγω από μπροστά του και κατά λάθος τον χτύπησα στα πλευρά. Μετά ο Michael σηκώθηκε, έβαλε το νικητήριο καλάθι και βγήκε από το γήπεδο. Όταν βγήκαν οι φήμες ότι έγινε καβγάς, τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε να μην ανησυχώ γι αυτό".

Η σύρραξη του 2004

Μεταξύ άλλων ο παλιός άσος του ΝΒΑ μίλησε και για την περίφημη σύρραξη του 2004 στο Detroit, θυμίζοντας πως ξεκίνησαν όλα... " Εκείνη τη μέρα ένας τύπος είχε βάλει στοίχημα 50 δολάρια με τον John Green ότι δεν μπορούσε να με πετύχει με ένα ποτήρι. Εγώ προσπαθούσα να χαλαρώσω στη γραμματεία για να μην μπλέξω μετά τον καβγά που είχα με τον Ben Wallace. Είχα ήδη πολλά προβλήματα και προσπαθούσα να αλλάξω λίγο τη ζωή μου. Όταν όμως το ποτήρι με βρήκε στο πρόσωπο, νευρίασα πραγματικά", είπε μεταξύ άλλων ο World Peace.

Για την ιστορία, ο Artest και ο John Green, ο άνθρωπος που ξεκίνησε εκείνη τη σύρραξη πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο με το ποτήρι, είναι καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. " Έχουμε καλή σχέση. Είναι αστείος. Τρελός", είπε για τον Green o MWP.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ