NBA

Μαρκάρισμα football από τον Τιγκ στον Ρούμπιο

Μαρκάρισμα football από τον Τιγκ στον Ρούμπιο

Ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα του Τζεφ Τιγκ στον Ρίκι Ρούμπιο άναψε τα αίματα στην Γιούτα. Αποβλήθηκε με flagrant 2 ο γκαρντ της Μινεσότα (VIDEO).

Το ντέρμπι της βραδιάς στην δυτική περιφέρεια μεταξύ της Γιούτα με τη Μινεσότα πήρε... άγρια τροπή στην τέταρτη περίοδο. Συγκεκριμένα, 5'20'' πριν από τη λήξη ο Τζεφ Τιγκ έκανε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ρίκι Ρούμπιο, όταν τον πέταξε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων με ένα ποδοσφαιρικό (και επικίνδυνο) τζαρτζάρισμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο παρκέ.

Ο Τζέι Κράουντερ εμφανώς εκνευρισμένος για το μαρκάρισμα του γκαρντ της Μινεσότα στον συμπαίκτη του, κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του Τιγκ (που λίγο αργότερα αποβλήθηκε με flagrant foul 2), σχεδόν αμέσως όμως τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την παρέμβαση και των υπόλοιπων παικτών. Ο Κράουντερ δεν έμεινε πάντως μέχρι τέλους στο γήπεδο.

Ο σμολ φόργουορντ της Γιούτα (που έπαιζε μάλιστα ενώπιον του πατέρα του για πρώτη φορά από την ημέρα που έγινε ανταλλαγή στην Τζαζ) δέχτηκε δεύτερη τεχνική ποινή σε έναν διαπληκτισμό που είχε 45'' πριν από τη λήξη με τον Τομ Θίμποντο. Τεχνική ποινή στο συγκεκριμένο περιστατικό δέχτηκε και ο προπονητής της Μινεσότα, που "συνελήφθη" μάλιστα από την τηλεοπτική κάμερα να βρίζει τον Κράουντερ...

Δείτε το μαρκάρισμα του Τιγκ στον Ρούμπιο, στο video που ακολουθεί:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ