NBA

Marbury: "O Zion Williamson μπορεί να γίνει καλύτερος του Jordan"!

Spartanburg Day's Zion Williamson #12 in action against Chino Hills during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Saturday, January 13, 2018, in Springfield,MA. Chino Hills won the game. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Ο Stephon Marbury δήλωσε σε VIDEO που ανέβασε ότι ο Zion Williamson μπορεί να ξεπεράσει τον Michael Jordan κάποια στιγμή, ενώ τόνισε ότι είναι καλύτερος από ότι ήταν ο LeBron στην ηλικία του.

Μία εξαιρετικά βαριά δήλωση έκανε ο Stephon Marbury σε ένα live video που έκανε στο Instagram πρόσφατα. Πόσο βαριά; Τόσο που έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο!

Ο άλλοτε ΝΒΑερ κλήθηκε να μιλήσει για το παιδί-θαύμα των ΗΠΑ, Zion Williamson , και αυτά που είπε σίγουρα έκαναν θόρυβο. Συγκεκριμένα, ο Marbury δήλωσε: "Μόνο ο Zion έχει την δυνατότητα να γίνει καλύτερος του Michael Jordan. Έχει την ευκαιρία να γίνει καλύτερος του Michael Jordan".

Η συγκεκριμένη δήλωση ήταν απλώς η πρώτη από μία σειρά τοποθετήσεων που παρουσίασαν ενδιαφέρον, με τον Marbury να λέει στην συνέχεια: "Ο Zion Williamson θα διαλύσει τον κόσμο. Ειναι καλύτερος από ότι ήταν ο LeBron James στην ηλικία του. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μείνει υγιής. Δείτε πώς ήταν ο LeBron όταν ήρθε από το Γυμνάσιο. Δείτε το σώμα του και τα αθλητικά του προσόντα και βάλτε τα δίπλα στου Zion. Αλλά πρέπει να τα βάλετε δίπλα-δίπλα.

Όταν το κάνετε αυτό, θα δείτε τις διαφορές που υπάρχουν στο σώμα, την αλτικότητα, την αθλητικότητα και την δημιουργηκότητα. Υπάρχουν πολλών είδων dunkers, όπως ο Vince Carter, o Dominique Wilkins. Αυτό το παιδί όμως φέρνει κάτι εντελώς διαφορετικό και ο κόσμος δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Όταν είσαι 2.00 μέτρα και 130 κιλά στα 17 σου 18 σου, δεν ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος πόση δύναμη έχεις. Αυτό το παιδί θα διαλύσει τον μπασκετικό κόσμο"!

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του ο Marbury προσέγγισε με τον δικό του τρόπο το ερώτημα αν καλύτερος παίκτης όλων των εποχών είναι ο LeBron ή ο Jordan: " Ο LeBron δεν είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. O Michael Jordan είναι, επειδή ο LeBron δεν μπορούσε να σουτάρει. Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης όλων των εποχών όμως είναι σίγουρα ο LeBron."





AP Photo/Gregory Payan
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ